• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 02 Şubat 2024 16:50

AKPUNAR, BİZ GÖNÜLLERE GİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

AKPUNAR, BİZ GÖNÜLLERE GİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, biz listeye girmek için değil, gönüllere girmek için iki aydır sahada çalışıyoruz.

ERKHABER / ERZURUM - Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, "Rakibimiz kim olursa olsun, biz iki aydır sahada gönüllere girmek için çalışıyoruz." dedi. 

KARIŞIK

 

 

Akpunar, " Bizim siyaset anlayışımızda kendimizle yarışmak var. Biz iki aydır sahada, Aziziyeli hemşerilerimizle gönül birliği yapmak için çalışıyoruz. Dertlerini dinliyoruz, ortak çözüm önerileri için sohbet ediyoruz. Biz bunu sadece seçim döneminde de yapmıyoruz. Ben burada yaşayan, bu topraklarda büyümüş biriyim. Her daim hemşerilerimle iç içeyim. Umarım bütün adaylar açıklandıktan sonra, centilmence, adil bir yarış olur. Aziziye halkı özgür iradeleriyle kimi Başkan görmek isterse, 31 martta sandığa gittiğinde ona oy verir. Şimdiden diğer partilerden aday olan arkadaşlara da başarılar diliyorum." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.