• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 18 Aralık 2023 13:13

Akpunar, Belediyecilik anlayışının ipuçlarını verdi

Akpunar, Belediyecilik anlayışının ipuçlarını verdi
Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan adayı Emrullah Akpunar, Belediyecilik anlayışının ipuçlarını verdi.

ERKHABER / ERZURUM - "Yerel yönetimlerde vatandaşın daha çok söz hakkı olmalı, daha çok katılım imkânı verilmeli, vatandaşa daha fazla sorumluluk ve yetki verdiğiniz ölçüde sosyal belediyecilikten söz edebilirsiniz." diyen Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, " 'Halka hizmeti Hakk’a hizmet' sloganını dillerine pelesenk etmiş Belediye Başkanları, ne yazık ki halka rağmen güya halk için hizmet üretiklerini söylüyorlar. Halkın hoşnut olmadığı yerel yöneticiler şaibe altındadır." dedi. 

KARIŞIK

 

 

 

Belediyecilik anlayışının ipuçları veren Aziziye Belediye Başkan adayı Emrullah Akpunar, şeffaflık ve ortak akıl vurgusu yaptı. Akpunar şunları söyledi; " Oy devşirmek adına Belediye başkanları daha seçilmeden yapamayacakları vaadlerde bulunuyorlar. Oy potansiyeli gördükleri ailelere seçilirsem sana şunu vereceğim, şu rantı sağlayacağım diye sözler veriyorlar. Daha seçilmeden vatandaşa yalan söylüyorlar. Bizim belediyecilik anlayışımızda kişilerin değil, halkın menfaati ön planlanda olacak. Daha demokratik, üretici, birlikçi, katılımcı, sosyal, adaletçi bir anlayışla kişisel beklentilerden çok ilçe halkının menfaatleri ön planlanda tutularak projeler üretip yine vatandaşımızla birlikte gerçekleştireceğiz.

 

Şeffaf olacağız. İlçede yaşayan herkes, Belediyenin kaynaklarının ne olduğunu, nasıl harcandığını iyi bilecek. Belediyeyi kar amacı güden ve elde ettiği kazancı yandaşa aktaran bir anlayışla değil, sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçe halkına, iş, aş, ekmek, sağlık, insanca yaşam, eğitim, sağlıklı bir çevre oluşturmak için çalışacağız. Hizmette adaleti tesis edeceğiz. Bize oy verenle vermeyenin ayrımını yapmadan tüm ilçe halkının belediye başkanı olacağız.  Belediyeyi siyasal bir kurum olmaktan çıkarıp, yerel kamu hizmetlerini vatandaşa kolay, ucuz ve etkin olarak sunmakla görevli kuruluş haline getireceğiz. Bunu hep birlikte yapacağız" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.