• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 17 Haziran 2016 21:05

Akıllarda tek soru... Acaba gol atabilecek miyiz?

Akıllarda tek soru... Acaba gol atabilecek miyiz?
Fransa’da düzenlen 2016 Avrupa Şampiyonası’na tabiri caizse mucize eseri katılan Türkiye Milli Takım’ı, turnuvada çıktığı ikinci karşılaşmadan da boynu bükük ayrıldı.

ERKHABER / SPOR - Öneleme aşamasında, tüm ihtimallerin bir araya gelerek taşıdığı milli takımı şansı, şampiyonada terketmiş gibi görünüyor. Zira, Hırvatistan ile oynan ilk karşılaşmada hiçbir varlık gösteremeyen kırmızı beyazlı ekip, İspanya önünde de adeta yokları oynadı.

KARIŞIK

Maça, Hırvatistan kadrosundan sadece Cenk- Burak değişikliği yaparak başlayan Türkiye, İspanya’nın baskılı oyununa dayanamadı. İlk yarıyı 2- 0 mağlup kapayan milliler, ikinci yarıda da her hangi bir varyasyon sergiliyemedi, devrenin hemen başında bir gol daha yedi ve maçtan 3-0 mağlup ayrıldı.

 

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’e göre, her ne kadar şampiyonaya katılmak başarı gibi görülse de futbolseverler, gol dahi atamayan Milli Takımın mücadele etmemesinden yakınıyor. Hırvatistan maçında olduğu gibi, İspanya ile oynan maçta da rakip kaleye dahi gidemeyen, tüm ikili mücadeleleri kaybeden, ileriye topu taşıyamayan kısacası iki pas dahi yapamayan bir takım gördükleri için kahrolduklarını ifade eden taraftarlar; “Hemen hemen turnuvada ki tüm maçları izliyoruz, baştaki yapılan değerlendirmelerde, Arnavutluk, Kuzey İrlanda, İzlanda, Galler gibi takımlar zayıf gibi görünüyordu ancak sergiledikleri mücadele takdire şayan, biz ise bırakın galibiyeti, gol atsak sevineceğiz. Şuan tek korkumuz grubu golsüz tamamlamak” diye serzenişlerini dile getirdiler.