• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 27 Kasım 2023 15:44

AK PARTİ TEMAYÜLÜNDEN KİMLERİN İSMİ ÇIKTI?

AK PARTİ TEMAYÜLÜNDEN KİMLERİN İSMİ ÇIKTI?
AK Parti’nin Pazar günü gerçekleştirdiği temayül yoklamasının sonuçları kulislere sızdı. İşte kulislere sızan o isimler…

ERKHABER / ERZURUM - AK Parti’nin Pazar günü gerçekleştirdiği temayül yoklamasının sonuçları kulislere sızdı. İşte kulislere sızan o isimler…

KARIŞIK

İddialara göre;

Büyükşehirde Mehmet Sekmen ismi birinci çıkarken, Sürpriz bir biçimde İl Başkanı Avukat İbrahim Küçükoğlu ikinci ve Avukat Ebubekir Elmalı ismi üçüncü çıktı.

 

 

 

Yakutiye’de en fazla oy ilçe başkanı Recep Aydın’a çıkarken, mevcut Belediye Başkanı Dr.Mahmut Uçar ismi ikinci sırada ve Abdullah Keleşoğlu ismi üçüncü sırada çıktı.

 

Palandöken’de teşkilat mensuplarından en yüksek oyu alan isim İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu oldu. Ömeroğlu’nu mevcut belediye Başkanı Muhammet Sunar takip ederken, temayülden üçüncü sırada çıkan isim önceki dönem Belediye Başkanı Orhan Bulutlar oldu.

En çok adayın yarıştığı Aziziye ilçesinde ise Akif Hoş teşkilat mensuplarından en fazla oyu alan isim olurken, Hoş’u Sefer Kara ve Eyüp Tavlaşoğlu isimleri takip etti. Bu arada mevcut ilçe başkanı Ensar Coşkun’un teşkilatının oylamasında ilk üçe girememesi dikkat çekti.  

 

Aşkale’de Şenol Polat, Çat’ta mevcut Belediye Başkanı Melik Yaşar, Hınıs’ta Kadir Eren, Horasan’da Recep Karataş, İspir’de Osman Çakır, Karaçoban’da Murat Derdiyok, Karayazı’da Latif Maskan, Köprüköy ilçe Başkanı Rıdvan Aras, Narman’da Aydemir Adem Kınalı ve Münir Akdemir,, Oltu’da Anmet Eftal Güçlü, Olur’da Mevlüt Kaya, Pasinler’de mevcut Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Pazaryolu’nda İbrahim Şahin, Şenkaya’da mevcut Başkan Yavuz Bedir, Tekman’da Yakup Doğan, Tortum’da Hasan Yazıcı, Uzundere’de Mehmet Halis Özsoy isimleri temayülden ilk sırada çıkan isimler oldu.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • No Name 27 Kasım 2023 18:28

    Yakup Doğan tecrübeli bir siyasetçi ama tekmana oktay bölük gibi genç girişimciler gerek