• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 29 Ağustos 2022 13:17

AK Parti istifasını mı istedi?

AK Parti istifasını mı istedi?
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun istifası mı istendi.

ERKHABER / ERZURUM - Adı rüşvet ve yolsuzluk iddialarına karışan AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun Parti genel merkezince istifasının istendiği iddia edildi.  

KARIŞIK

Elinde bıçaklı görüntüleri yayınlanan, rüşvet yolsuzluk iddialarıyla ülke gündemine gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun Parti Genel Merkezi tarafından istifasının istendiği iddia ediliyor. Yayınlanan video sonrası yaptığı açıklamayla kamuoyunu tatmin edemeyen ve rüşvet ve yolsuzluk iddialarına hiç değinmeyen Taşkesenlioğlu ile ilgili özellikle Erzurum’dan Parti merkezine tepki mesajlarının ulaştığı ve teşkilat mensuplarının da rahatsızlıklarını bildirdikleri, AK parti Genel Merkezinin meseleye duyarsız kalmadığı ve vekil Taşkesenlioğlu’nun istifasının istendiği siyasi kulislerde konuşuluyor.  

AK Parti Erzurum teşkilatı, istifa iddiaları haberlerden  takip ediklerini ancak, kendilerine ulaşan her hangi bir bilginin olmadığı söylediler.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.