• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 05 Nisan 2023 15:42

AK Parti aday adayı Duman, oldukça iddialı...

AK Parti aday adayı Duman, oldukça iddialı...
Ankara’nın tanınan ceza hukukçularından Cem Duman, memleketi Erzurum'a hizmet için yola çıktı. için elini taşın altına koydu.

ERKHABER / ERZURUM - AK Parti’den Erzurum milletvekili aday adayı olan Ankara’nın tanınmış ceza hukukçusu Avukat Cem Duman, aday gösterilip, seçilmesi halinde memleketine çok önemli hizmetler yapacağını söyledi. 

KARIŞIK

Ankara’da yaşayan Erzurumlu tanınmış ceza hukukçusu Avukat Cem Duman’ın amacı milletvekili olup halkına hizmet etmek ve memleketini güzelleştirip, kenti turizm ve spor başkenti yapmak. 

Kulislerde genel merkezde oldukça güçlü olduğu ifade edilen Cem Duman’ın Ankara yerine memleketi Erzurum’dan aday olmayı tercih etmesi dikkat çekiyor. Erzurum Hınıs nüfusuna kayıtlı olan Duman, aday adaylığıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede “Henüz bunu konuşmak için erken. Eğer bu teveccühe mazhar olursam Erzurum için son derece büyük planlarım var. Sevdalısı olduğum şehri doğunun turizm ve spor başkenti yapmak istiyorum. Erzurum’un gelişmesi için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.