• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 10 Şubat 2017 15:10

Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü voleybol takımı kuruldu

Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü voleybol takımı kuruldu
Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü’nce mahalli lig erkek voleybol takımı oluşturuldu. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Atatürk Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezindeki çocuklar tarafından oluşturulan voleybol takı

ERKHABER / ERZURUM-  Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü’nce mahalli lig erkek voleybol takımı oluşturuldu. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Atatürk Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezindeki çocuklar tarafından oluşturulan voleybol takımı il maçını 27 Şubatta Palandöken Belediyespor voleybol takımı ile yapacak. 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı ve Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Başkanı Tamer Ekinci, spora gönül veren koruma ve bakım altındaki gençlerden voleybol takımı oluşturduklarını söyledi.
Takımın ilk maçını Palandöken Belediyespor Voleybol takımıyla yapacağını anımsatan Ekinci, ‘’Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze bağlı yurt, yuva ve çocuk evlerimizde korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımız, yetenekleri doğrultusunda spora yönlendirilmektedir. Erzurum’da mahalli ligde 5 voleybol erkek takımı var. Bizim kurduğumuz takımla bu rakam 6’ya çıktı. Korunma altında bulunan çocuklarımız, voleybol halter, güreş ve voleybol branşlarında eğitimler verilmektedir. Sporcularımıza her türlü imkanı sağlamaktayız’’ dedi.
Hedeflerinin koruma altındaki çocuklardan milli sporcular ve şampiyonlar yetiştirerek, Erzurum’u zirveye taşımak olduğunu belirten Ekinci, “Amacımız korunma altında bulunan çocuklarımızın sosyalleşmesini sağlayarak zeki çevik ve ahlaklı bireyler olarak topluma kazandırmaktır. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalar neticesinde sporcularımız, Kurumumuz ve ilimiz adına gurur verici başarılara imza atmaktadırlar. Voleybol takımımızdan da aynı başarıyı bekliyoruz” dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş ise çocukların yetenekleri alanında yönlendirilesi için yoğun gayret içerisinde olduklarını ifade etti.
Voleybol takımının kurulmasında emeği geçenlere teşekkür eden İlbaş, “Çocuklarımızın eğitim alanında olduğu gibi sanat ve spor alanlarında başarılı çalışmalar yapması, başarılı sonuçlar doğurmaktadır. Çalışmalarımızı bu konularda çalıştırmaya ve yönlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

KARIŞIK