• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 08 Mayıs 2016 14:27

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜR VEKİLİ ZİL’İN ANNELER GÜNÜ MESAJI

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜR VEKİLİ ZİL’İN ANNELER GÜNÜ MESAJI

 

KARIŞIK


ERKHABER / ERZURUM-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermil Zil, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladığını kaydetti. 

Zil, anneler günü nedeniyle yayımladığı mesajda, ‘Anneler, hoşgörünün, merhametin ve saf bilginin tükenmez kaynağıdır’ dedi.
Mesajında, annelerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak ve onları sevmek, emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek hayat biçimini benimsemenin herkese düşen bir görev olduğunu ifade eden Zil, şunları kaydetti:
‘Anneler, hoşgörünün, merhametin ve saf bilginin tükenmez kaynağıdır. Bizi millet yapan değerlerin başında anneler gelir. Millet kavramının da her birimizde hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok da annelerimizin katkısı vardır. Kurtuluş destanının yazıldığı savaşta, bir devrin bitip bir devrin başladığı kahramanlık mücadelemizde ve daha nicelerinde annelerimizi görürüz. Bugün özgürce yaşadığımız bu kutsal toprakların vatan olmasında hiç şüphesiz ki onların emeği vardır. Onlara ne kadar minnet, şükran duysak azdır. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olan başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin, anneler gününü en içten saygılarımla kutluyorum.’
zil, Anneler Günü’nü en iyi şekilde değerlendirmek isteyenlere de öneride bulunarak, ‘Anneler Günü’nü fırsata çevirelim. Annelerimiz hayatta değilse mezarlarını ziyaret edelim. Yaşıyorlarsa ziyaretlerine gidelim. Yaşlı bakım evlerinde kalan anneleri de bir çiçek alarak ziyaret edip hatırlarını soralım. Her Pazar her gün anneler günü gibi davranarak onları asla unutmayalım’ dedi.