• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 23 Mart 2021 14:22

AĞIRALİOĞLU ERZURUM'A GELİYOR...

AĞIRALİOĞLU ERZURUM'A GELİYOR...

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı yarın önemli  blir misafir ağırlayacak.İYİ Parti İstanbul Milletvekili , Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, bir dizi temasta bulunmak üzere yarın hava yolu ile Erzurum'a geliyor. 

KARIŞIK

Sabah 9.30'da hava yolu ile Erzurum'a gelecek olan Ağıralieoğlu, İl teşkilatınca düzenlenen partiye katılım töreninde hazır bulunacak. Oltu Belediyesi Büyük Birlik Partili Meclis üyeleri bir süre önce partilerinden istifa ederek bağımsız olarak görev yapmaktaydı. Ağıralioğlu, saat 12.00'da Dedaman Ski Lodge otelde İYİ Partiye katılan bağımsız meclis üyelerinin ve yaklaşık 300 yeni üyenin rozetleri takacak. 

 

 

Ardından saat 17.30'da Cumhuriyet Caddesi ve Çaykara Caddesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek olan Ağıralioğlu, 25 mart Perşembe günü, Oltu ilçesinin kurtuluş törenlerine katılarak, ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek. 

 

 

 

Bu arada İYİ Parti'ye katılımlar sürüyor. Erzurum'un tanınmış Hukukçularından biri olan Sezai Erdoğan'ın oğlu, Avukat Bahadır Erdoğgan'da İYİ Parti'ye üye oldu. İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar'ın rozetini taktığı Erdoğan, " Erzurum'un gelişip kalkınması için sorumluluk üstlenmek istediğini ve bu anlamda İYİ Parti saflarında yer aldığını belirtti. 

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, " Partimize akın akın katılımlar sürüyor. Cesurlar hareketi her geçen gün büyüyor. Vatandaşın bu teveccühü bizim doğru yolda olduğumuzun en büyük göstergesidir. Partimize gelip katılan teveccüh eden tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.