• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 25 Nisan 2022 16:24

Adnan Oktar güvenlik gerekçesiyle Erzurum'a nakledildi...

Adnan Oktar güvenlik gerekçesiyle Erzurum'a nakledildi...
9 bin 803 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum edilen Adnan Oktar, cezasını, Erzurum Dumlu 1 Nolu Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'nda çekecek.

ERKHABER / ERZURUM - Organize suç örgütü kurma, cinsel istismar, cinsel saldırı gibi bir çok suçtan tutuklanan ve görülen mahkeme sonrasında, 9 bin 803 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum edilen, Adnan Oktar, tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi’nden, Dumlu 1 Nolu Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'na nakledildi.

KARIŞIK

“Silahlı suç örgütü kurma ve yönetme”, “cinsel suçlar”, “FETÖ’ye yardım”, “siyasal veya askeri casusluk” gibi birçok suçtan yargılanan Adnan Oktar, 9 bin 803 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum edilmişti.  Adnan Oktar, Adalet Bakanlığı’nın kararı ile tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu’ndan Erzurum Dumlu 1 Nolu Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu’na nakledildi. Havayolu ile Erzurum’a getirilen Oktar’ın sevki geniş güvenlik önlemleri ve gizlilik içinde gerçekleştirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.