• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 21 Eylül 2021 12:02

Adana maçının primi taraftardan...

Adana maçının primi taraftardan...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a maddi destek sağlamak amacıyla taraftarlar harekete geçti.

ERKHABER / ERZURUM - Süper Lig'den düşmenin etkisiyle ekonomik olarak sorunlar yaşayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a maddi destek sağlamak amacıyla taraftarlar harekete geçti. Erzurumspor Sevdalıları Grubu tarafından başlatılan kampanya ile hafta sonunda oynanacak olan Adanaspor maçının galibiyet priminin toplanması amaçlanıyor. 

KARIŞIK

 

"Erzurumspor'umuzun BÜTÜNŞEHİR'in olduğunu haykırmak için neyi bekliyoruz? Erzurumspor'umuzun yanında olduğumuzu göstermek için karınca, kararınca, ilçe belediyelerini, STK'ları, Erzurum dernek ve federasyonlarını ve tüm Erzurum'u desteğe çağırıyoruz" açıklamasıyla kampanyayı başlatan Erzurumspor Sevdalıları Grubu'nun bu çağrısına sosyal medyada kısa sürede destek mesajları geldi. 

 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Derneği'nin Garanti Bankası'nda (TR77 0006 2000 4570 0006 2892 46) IBAN numaralı hesabına gönderilmesi istenilen maddi destek çağrısına karşılık veren taraftarların sayısı her geçen dakika artıyor. 

Cuma gününe kadar devam edecek kampanya kapsamında Adanaspor maçının galibiyet primi olarak belirlenen 375 bin TL'nin toplanıp, toplanamayacağı merak konusu oldu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.