• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 07 Temmuz 2020 19:40

Acun Ilıcalı’dan büyük jest…

Acun Ilıcalı’dan büyük jest…
BB Erzurumspor’un hafta sonu deplasmanda oynayacağı Altay maçı öncesi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’dan büyük bir jest geldi.

ERKHABER / ERZURUM - BB Erzurumspor’un hafta sonu deplasmanda oynayacağı Altay maçı öncesi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’dan büyük bir jest geldi. Başkan Üneş’in kritik 90 dakika öncesinde yaptığı destek talebini geri çevirmeyen  Ilıcalı, Cumartesi günü İzmir’e gidecek olan BB Erzurumspor kafilesi için özel uçak kiraladı. Uçağın oldukça yüksek tutardaki  ücretini ikili ilişkilerini kullanarak makul seviyeye çeken  Başkan Üneş, uçağın 2 gün İzmir Havalimanında beklemesini de sağladı.

KARIŞIK

 

Her fırsatta “ Erzurumspor için her şey yaparım. Her zaman desteğe hazırım” diye Acun Ilıcalı, Erzurum ve Erzurumspor’a olan sevgisini bir kez daha gösterdi. Ilıcalı, Pazar Günü 17.30’da deplasmanda Altay’la karşılaşacak olan mavi-beyazlı kafile için özel uçak kiraladı. 2 gün İzmir’de kalacak olan Türk Hava Yolları’na ait uçağın yaklaşık 700 bin TL’ye malolacağı öğrenildi.

 

Türk Hava Yolları ile ikili ilişkilerinin iyi olduğu bilinen Başkan Üneş’in de uçağın İzmir’de 2 gün kalması için devreye girdiği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.