• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 27 Nisan 2018 14:38

Abdullah Gül'den son dakika adaylık açıklaması

Abdullah Gül'den son dakika adaylık açıklaması
24 Haziran seçimleri yaklaşırken açıklamalar peş peşe geliyor... Herkesin merakla cevap ettiği soruya cevap Abdullah Gül`den geldi.

ERKHABER / ERZURUM - Abdullah Gül Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularına cevap verdi

KARIŞIK

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için isminin geçmesi üzerine bir açıklama yaparak, "Yarın ne düşündüğümü açıklayacağım" dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını Maslak`taki Orman Bölge Müdürlüğü Camii`nde kıldı. Abdullah Gül, cuma namazı sonrası kendisini bekleyen basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Türkiye`nin seçimlere gittiğini söyleyen Gül, "Ülkemiz seçimlere gidiyor. Memleketimiz için hayırlı olsun. Neticeler inşallah hayırlı olur. Tartışmalar, heyecanlar bunun bir parçası. Memleketin geleceğinden kaygı duyanlar, daha iyi olsun diyen herkes bu kaygıyı taşıyacaktır. Benim ismim etrafında herkes bir şeyler söylüyor. Cami önünde konuşmak istemem. Yarın sizleri çağıracağım. Ne düşündüğümü ne yapacağımı size detaylı olarak anlatacağım. Cami kapısında memleketin geleceğiyle ilgili meseleleri konuşmayı doğru bulmuyorum" dedi.

Ardından Gül, basın mensuplarının ısrarlı sorularını cevapsız bırakarak camiden ayrıldı.