• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 03 Nisan 2020 20:57

30 büyükşehir araç giriş çıkışına kapatıldı...

30 büyükşehir araç giriş çıkışına kapatıldı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs tedbirleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 ile giriş çıkışların artık yasak olduğunu, 20 yaş altı bireyler için de sokağa çıkma yasağı geldiğini belirtti.

ERKHABER / ERZURUM - Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs tedbirleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 ile giriş çıkışların artık yasak olduğunu, 20 yaş altı bireyler için de sokağa çıkma yasağı geldiğini belirtti.

KARIŞIK

 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başlıkları:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu gece itibariyle 30 büyükşehir ile Zonguldak'ı araç giriş çıkışına kapatıyoruz

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 65 yaş üzerine uygulanan sokağa çıkma yasağının bu gece itibarıyla 20 yaş altına da getirileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Dışarıya çıkma zorunda olan vatandaşlarımız yarından itibaren pazar yerleri marketler gibi insanların toplu şekilde bulundu alanlarda herkesin maske takması zorunlu olacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bugüne kadar nice badireyi birlikte atlattığımız bu millet aldığımız tedbirlerden etkilenen kesimlere destek olmak için yardım kampanyasıyla destan yazdı. 3. gününde SMS hariç 304 bin kişi yada kurulumuz 1 milyar 61 milyon liralık yardım yaparak kardeşliğimizin gücünü gösterdi. Yardım kampanyamıza katılan vatandaşlarımıza ve kurullara şükranlarımı sunuyorum.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.