• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 30 Ekim 2017 12:48

2’si Bylock kullanıcısı, 1’i de FETÖ şüphelisi 3 kişi Yunan sınırında yakalandı

2’si Bylock kullanıcısı, 1’i de FETÖ şüphelisi 3 kişi Yunan sınırında yakalandı
Jandarma ekipleri Yunanistan sınırında yaptığı çalışmalarda, 2’si Bylock kullanıcısı diğerinin de Erzurum ilinde FETÖ’den arama kaydı bulunan 3 kişi yakalandı. Söz konusu şahıslara organizatörlük yapan Bangladeş uyruklu 2 kişi de gözaltına alındı.

ERKHABER / ERZURUM - Jandarma ekipleri Yunanistan sınırında yaptığı çalışmalarda, 2’si Bylock kullanıcısı diğerinin de Erzurum ilinde FETÖ’den arama kaydı bulunan 3 kişi yakalandı. Söz konusu şahıslara organizatörlük yapan Bangladeş uyruklu 2 kişi de gözaltına alındı. 
Edirne İl Merkez Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri, yapılan istihbari çalışmalar neticesinde yasa dışı yollarla Yunanistan’a kaçmaya çalışan bir grubu tespit etmesi üzerine harekete geçti. Edirne’nin Üyüklütatar Köyü mevkiinde gerçekleştirilen operasyonla, Bylock kullanıcı kaydı bulunan Sıracettin S. ve Leyla S. ile Erzurum ilinde FETÖ/PDY Terör Örgütü şüphelisi kaydı bulunan Sümeyye Ö. isimli şahıslar, yasa dışı yollarla yurt dışına kaçma hazırlığı yaparken kıskıvrak yakalandı.

Bangladeşliler FETÖ’cülere organizatörlük yapıyor
Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, FETÖ’cülere göz açtırmıyor. Jandarma ekipleri Yunanistan sınırında yaptığı çalışmalarda, 2’si Bylock kullanıcısı diğerinin de Erzurum ilinde FETÖ’den arama kaydı bulunan 3 kişi yakalandı. Söz konusu şahıslara organizatörlük yapan ve ilk sorgularında isimlerinin Abdulrahman ve Abdullah oldukları tespit edilen Bangladeş uyruklu 2 kişi de gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

KARIŞIK