• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 21 Nisan 2016 12:59

2. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

2. Olağan Genel Kurulu Yapıldı
Doğu Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitim Federasyonun 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

ERKHABER / ERZURUM - Palandöken Kayak Merkezi’ndeki bir otelde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısına Trafik ve Sürücüler Eğitim Daire Başkanı Ercan Alpay, Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu Genel Başkanı İsmail Yılmaz ve Federasyona bağlı 9 Dernek , 5 İl Temsilciliği ve delegeler katıldı.
Genel kuruluda Divan Başkanlığını Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu Genel Başkanı İsmail Yılmaz yaptı. Tek liste halinde yapılan Doğu Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitim Federasyonun 2. Olağan Genel Kurul seçiminde mevcut Başkan Alparslan Dumlu yeniden başkanlığa seçildi.
Doğu Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitim Federasyonunun amacına uygun faaliyetlerin birlikte yapılması ve sürdürülmesini sağlamak olduğunu ifade eden Doğu Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitim Federasyonu Başkanı Alparslan Dumlu, eğitimcilerin ve diğer çalışanların görüş ve düşüncelerini dikkate alan, danışan ve ekip çalışmasına önem veren, ben değil ‘biz’ merkezli bir yönetim anlayışıyla hizmet etmek olduğunu söyledi.
Dumlu,”Doğu Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitim Federasyonun 12. Olağan Genel Kurul seçimi yaptık. Yapılan Genel Olağan Kurul Seçimine Trafik ve Sürücü Eğitimi Daire Başkanımız Ercan Alpay, Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu Genel Başkanımız İsmail Yılmaz, Genel Başkan vekillerimiz Nusret Türker, Mesut Uçan, Genel Başkan Yardımcılarımız Musa Ayan, İstanbul Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyon Başkanımız Murat Tekin, Palandöken ve Yakutiye İlçelerimizden Milli Eğitim Müdürü ve yetkilileri, Direksiyon Eğitimcileri başkanımız Melike Çenet Kırcılı, Federasyonumuza bağlı 14 ilimizde bulunan 9 dernek başkanlığı ile 5 İl temsilciliği, 46 Federasyon Konfederasyon delegesi, davetli ve misafirlerimiz ile Mahalli ve ulusal basın kuruluşlarının mensuplarının katılımı ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Milli Eğitim Bakanlığımız ve sektör mensupları olarak ortak amacımız, ülkemizde trafik kazaları sebebiyle yaşanan trajedilerin mümkün olabildiğince azaltılması doğrultusundaki görev ve sorumluluklarımızdan ödün vermeden, tüm işletmeci ve eğitimcilerimizin sosyal ve iktisadi açıdan gelişmelerine katkı sağlamaktır. Genel Kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize; şahsım, Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurullarına seçilen arkadaşlarımı bu göreve layık gören tüm delegelerimize; telefon, telgraf, sosyal medya aracılığı ile tebriklerini ileten tüm dostlarımıza, teşekkür eder, kurullarımıza seçilen arkadaşlarımı, tebrik ederim. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın ve hayırlı işler yapmayı nasip etsin.” Dedi.

KARIŞIK