• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 10 Nisan 2016 12:11

10 Nisan Polis Haftası Erzurum’da kutlandı...

10 Nisan Polis Haftası Erzurum’da kutlandı...
Polis teşkilatının 171. yıldönümü kutlamaları, Güneydoğu'da terörle mücadele ederken şehit düşen polis ve askerlerimizin acısı nedeniyle buruk geçti...

ERKHABER / ERZURUM - Polis teşkilatının 171. yıldönümü kutlamaları kapsamında Havuzbaşı’nda Atatürk anıtına İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Emniyet Müdürlüğünün çelengini koydu. Ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile birlikte Havuzbaşındaki tören sona erdi. Daha sonra Emniyet Müdürü Karabörk ve törene katılan polis memurları Polis Evinde düzenlenen kokteyle katıldı.
Burada “Çocuk Gözüyle Polis” adlı şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

KARIŞIK

 

KARABÖRK'TEN 10 NİSAN MESAJI


Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  
Mesajda şu görüşlere yer verildi: “10 nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatı; devletin milleti ile bölünmez bütünlüğünü, vatandaşın canını ve malını korumayı, yasalardan aldığı yetkilerle kendine görev edinerek, bu kutsal görevi en iyi şekilde 171 yıldır yürütmeye gayret göstermiştir. Dürüst, tutarlı, tarafsız, davranışlar göstermeye devam ederek, halkımızın bize olan güven ve desteğini daha da artırarak, teşkilatımız bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güç ile kendisine tevdi edilen görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir. 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlediğimiz bütün organizasyonlarda yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Erzurum halkına en derin ve kalbi şükranlarımı sunuyorum. Vatanı, milleti ve bayrağı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor görevleri başında olan mesai arkadaşlarımızı minnetle anıyor görevleri başında olan mesai arkadaşlarıma ve ailelerine sağlık mutluluk esenlikler diliyorum.”