• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 10 Mayıs 2018 13:56

Erzurum’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

 Erzurum’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Erzurum’da uyuşturucu ticareti yapan ve "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum’da uyuşturucu ticareti yapan ve "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. 
Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. Konuyla ilgili Erzurum Emniyet Müdürlüğünden yapılana yazılı açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen N/22 kodlu planlı dosya kapsamında yapılan eş zamanlı operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. 3 şahıs bugün adliyeye sevk edilmiş, 1 şahıs savcılıktan serbest kalmış, 1 şahıs adli kontrol kararı ile serbest kalmış, 1 şahıs da tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Dosya kapsamında halen 2 şahıs tutuklu olup, yapılan 9 ara delillendirmede 10 şahsa uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapılmış, yakalamalarda toplamda 3 gr metamfetamin, 6 gr esrar, 1 adet ecstacy hap ele geçirilmiştir” denildi. 

KARIŞIK