• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 14 Aralık 2019 20:06

Karayazı Kaymakamından ilçede eğitim gören gençlere jest...

Karayazı Kaymakamından ilçede eğitim gören gençlere jest...
Karayazı’da yaptığı çalışmalarla halkın gönlünde taht kuran İlçe Kaymakamı Abdulgani Mağ, sosyal sorumluluk projelerine de verdiği katkıyla adından söz ettiriyor.

ERKHABER / ERZURUM - Karayazı’da yaptığı çalışmalarla halkın gönlünde taht kuran İlçe Kaymakamı Abdulgani Mağ, sosyal sorumluluk projelerine de verdiği katkıyla adından söz ettiriyor.  Kayyum olarak atandığı belediye başkanlığı görevini de yürüten Mağ, kısa sürede ilçenin çehresini değiştirdi.

KARIŞIK

Gençlere önem veren ve gençlerin yapılan her projede söz sahibi olması gerektiğini her fırsatta dile getiren Kaymakam Mağ, ilçede eğitim gören gençlere unutamayacakları bir sürpriz yaptı. Abdulgani Mağ, sporu seven ve spora önem veren 60 genci bugün oynanan BB Erzurumspor- Giresunspor maçına gönderdi. Maçın heyecanını yaşayan gençler Kaymakam Mağ’a teşekkür ederek. ‘’Kaymakamımız her zaman bizlerin sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Yaptığı bu sürprizi de hiç unutmayacağız. Kendisine minnettarız’’ dediler.

Etiketler : kayayazı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.