Turizmciler, Turizm Bakanından destek istediler

Doğu Anadolu Alışveriş Festivali (DAF) için hazırlıklarını sürdüren turizmciler, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile görüşerek projenin tanıtımını yaptılar.

ERKHABER / ERZURUM - 19-24 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Doğu Anadolu Alışveriş Festivali (DAF) için hazırlıklarını sürdüren turizmciler, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile görüşerek projenin tanıtımını yaptılar. 
Bu yıl Erzurum’da ikincisi düzenlenecek olan Doğu Anadolu Alışveriş Festivali (DAF) için geri sayım başladı. Palandöken Kayak Merkezindeki turizmciler ve şehir merkezindeki alışveriş merkezi yöneticileri, festival kapsamında ağırlayacakları yerli ve yabancı misafirler için hazırlıklarını sürdürüyor. Şehir merkezi ile koordineli olarak planlamalarını yapan otel işletmecileri, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ziyaret ettiler. 
Bakan Ersoy ile görüşen  İl Kültür Ve Turizm Müdürü Cemal Almaz, Sway Otel Yönetim Kurulu Üyesi Berk Dikmen, Palan Otel Genel Müdürü Ali Güney, Polat Resort Hotel Genel Müdürü Bora Kamber ve MNG Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Aydoğan Süer katıldı. 
 


15.01.2019 17:05:00