Kuran kursunda "temizlik imandandır" dedirten görüntüler!

Erzurum’da diyanete bağlı Alkazan Yatılı Kuran Kursunda skandal bir görüntü ortaya çıktı.

SİNAN ÖZÇAYLAK'IN ÖZEL HABERİ 

 

ERKHABER / ERZURUM - Gün geçmiyor ki Erzurum Müftülüğü ile ilgili yeni bir skandal ortaya çıkmasın. Şahin Yıldırım’ın Müftü olarak atanması sonrasında kuran kurslarında yaşanan taciz ve tecavüz vakaları Türkiye gündemine gelirken, şimdi de mideleri bulandıran bir görüntü ortaya çıktı.   

Erzurum Müftüsü Şahin Yıldırım’ın hemen evinin yanı başıda bulunan ve yine diyanete bağlı olan Alkazan Yatılı Kuran Kursunda ortaya çıkan skandal bir görüntü mide bulandırdı. Kuran Kursunu ziyaret eden bir anne tarafından yaklaşık 1 ay önce çekildiği iddia edilen görüntü herkesi dehşete düşürürken, görevi halka "temizlik imandandır" hadisini anlatmak olan din adamlarının, görev yaptığı kuran kursunu nasıl pisliğe çevirdiğini gözler önüne serdi.  

Kuran kursunun mutfağında, patlayan tuvalet borusu, mutfak tezgahının üzerine damlıyor. Ağır bir kokunun olduğu mutfak pislikten geçilmiyor. Görüntüleri izleyenler ise “Kuran kurslarında hiç mi denetim yapılmıyor. Bu kadar vurdum duymazlık olur mu? 'Temizlik imandandır' hadisini unuttuğu anlaşılan din görevlilerine ve denetimleri yapmayan Müftülük görevlilerine hatırlatmakta fayda var” yorumlarını yapıyorlar.

Erzurum Müftüsü Şahin Yıldırım ile birlikte ciddi bir başıboşluk yaşadığı gözler önüne serilen Erzurum Müftülüğü'nün kuran kurslarını denetimsiz bıraktığı da bu görüntülerle bir kez daha ortaya çıktı.  

 


24.06.2022 14:17:32