Kanaat Önderi(!)'nden skandal açıklamalar...

Derneğin başkanı 72 yaşındaki İbrahim Özmen’in toplantı esnasında sözlediği sözler herkesi hayretler içerisinde bıraktı. 

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum’da Kanaat Önderleri (!) Derneği adı altında kurulan ve kendilerine kanaat önderi denmesini isteyen bir grup geçtimiz günlerde Erzurum basının rağbet etmediği bir basın toplantısı düzenledi. Derneğin başkanı 72 yaşındaki İbrahim Özmen’in toplantı esnasında sözlediği sözler herkesi hayretler içerisinde bıraktı. 

 

 

Toplantıda methiyelerin sınırını kaçıran Özmen, hızını alamayarak, insanların imanını da sorguladı. "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer almayanın imanından şüphe ederim" diyen Özmen, her kesimin tepkisini üzerine çekti. 

Özmen'in sözlerini skandal olarak niteleyen vatandaşlar, " Bu ifadeler ençok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a zarar veriyor. Bir muhalifin imanını sorgulamak, bu zatın ne haddine? Bu yaptığı Erdoğan'a destek değil köstektir. Adına güya Kanaat Önderi diyen bu zatın bunu bilinçli yaptığını düşünüyoruz. Dolayısıyla bu zata en büyük tepkiyi AK Partililerin ve Sayın Cumhurbaşkanımıza destek verenlerin göstermesi gerekiyor. Bu zata Erzurum'da kim kanaat önderi diye kıymet veriyorsa çıksın konuşsun" diyerek tepkilerini dile getirdiler. 


23.12.2021 11:42:14