• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 20 Ocak 2018 13:53

Yılmaz, Zafer Medya Ofset tesislerini gezdi

Yılmaz, Zafer Medya Ofset tesislerini gezdi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Zafer Medya Ofset tesislerini gezdi

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum’da incelemelerde bulunan Ekonomiden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Birinci Organize Sanayi Bölgesinde 6 bin metrekare alan üzerinde kurulu Zafer Medya Ofset Baskı Tesislerini gezerek bilgi aldı.  
 

KARIŞIK

BASKIDAN SÜRPRİZ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN-YILMAZ FOTOĞRAFI
Beraberinde AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl ile birlikte baskı tesislerini gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, baskı makinesinin başlama tuşuna basarak baskı makinesini çalıştırdı. Baskıdan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cevdet Yılmaz’ın büyük boy baskı fotoğrafını görerek şaşıran Yılmaz, ’İşte bu benim için çok güzel bir fotoğraf olmuş, emeğinize sağlık, teşekkür ediyorum’ dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a Tesisiler hakkında bilgi veren Zafer Medya Ofset Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak, 1984 yılından bu yana kalitede anlayışından taviz vermediklerini , modern teknolojisi ile sektöründe Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu , Doğu Karadeniz Bölgesi’ne hizmet ettiklerini ifade ederek, ‘Erzurum 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde 6 bin metrekare kapalı alanda faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Üstün tasarım alt yapısı ve aralıksız devam eden farklı çizgi arayışı ile hizmetlerinden taviz vermeyerek son modern donanımlı ekipmanlarımızı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin hizmetine sunuyoruz. Üretim ve tasarım departmanlarını ayıran organizasyon yapısı ile hizmetlerinde çeşitliliği amaç ediniyoruz. Son modern teknoloji ürünü 5 renk artı lak ofset makinesi ile bölge illerine hizmet veriyoruz. Üretim ve tasarım tesislerimizde toplamda 38 personel istihdam ediyoruz. Teknolojiyi takip edip tüm imkânlarını Erzurum’a getirtme gayretinde müşterilerimize çözüm odaklı hizmet veriyoruz. Profesyonel ekibimizin yaratıcı logo, katalog, afiş, kitap, dergi, kutu, ambalaj, gazete, web sayfası e-ticaret çözümleri gibi çalışmalarımızla Erzurum ve bölgeye her zaman en iyiyi kaliteli hizmeti yapma gayretindeyiz. ” dedi.
 

‘DEVLETTEN TEK KURUŞ TEŞVİK ALMADAN ÇEKİRDEKTEN YETİŞEN ZAFER OFSETİ TEBRİK EDİYORUM’
Erzurum’a son derece modern baskı tesislerini kazandıran Barlak Ailesine Teşekkür eden Ekonomi’nden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ’Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Karadeniz Bölgesinde şu ana kadar teknolojik anlamında büyük ve tam donanımlı Erzurum Zafer Medya Ofset Baskı Tesislerini ilk kez gezdim. Gerçekten çok güzel bir tesis olmuş, çekirdekten yetişen emektar çalışan işçilerimizi tebrik ediyorum. Özverili çalışmalarıyla zaman içinde bu başarı bayrağını yükseltmişler. Çalışanlarıyla sohbet ettim, çalışanlar iş yerine sahip olmuşlar. Birlikte çalışanlarıyla bir aile gibi olmuşlar. Tesisiler çok güzel bir noktaya gelmiş. Devletten tek kuruş teşvik, destek almadan bölgeye hizmet veren bu tesisleri bölgeye kazandıran işyeri sahibi Metin Barlak beyi, kardeşlerini, emeği geçen çalışanlarını tebrik ediyorum. Bizim daha çok üretmemiz lazım, daha çok çalışmamız lazım. Ülkemiz daha iyi bir yere gelecekse her birimizin bu çorbada bir tuzumuz olacak ki amaçlarımıza ulaşalım. Emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum’ dedi.
Daha sonra, Zafer Medya Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak, ziyaret anısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz onuruna plaket vererek teşekkür etti.