• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 27 Ağustos 2016 11:58

Yerel yönetimin marka ismi: Mehmet Sekmen

Yerel yönetimin marka ismi: Mehmet Sekmen
Erzurum; tanıtımın, temsilin ve Dadaş kimliğinin en zirve dönemini yaşıyor. ERK Haber ile ilgili PR çalışması yaparken bir anda emaile düşen haberle dikkatim fotoğraflar ve metne yoğunlaştı.

SİNAN ÖZÇAYLAK YAZDI...

KARIŞIK

 

 

 

Erzurum; tanıtımın, temsilin ve Dadaş kimliğinin en zirve dönemini yaşıyor. ERK Haber ile ilgili PR çalışması yaparken bir anda emaile düşen haberle dikkatim fotoğraflar ve metne yoğunlaştı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nın Başkan Sekmen’den aldığı dinamizm ve enerjiyle dur durak demeden oluşturduğu güçlü sinerjinin hazırladığı bir habere daha tanık oldum. Erzurum, Dünya Etnospor’da temsil ediliyor. Cumhurbaşkanımızın oğlu Bilal Erdoğan ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen yan yana… Ve Erzurum Otağı 7’den 70’e herkesin ilgi odağı… TRT Haber başta olmak üzere Erzurum, televizyon ekranlarında ve haberler de internet sitelerinde… Başkan Erzurum’u anlatıyor, Başkan Erzurum’u tanıtıyor. O an aklıma şu söz geldi. Bu aralar bu ifade eminim her bir Dadaş'ın ağzındadır; ‘Tanıtım dediğin işte böyle olur’

 

Bizler bu şehrin yakın tarihine tanıklık eden gazeteciler ve kent halkı olarak bu tabloya alışık değildik ta ki Mehmet Sekmen gelene kadar. Yüksek enerjisi, çalışkanlığı, dinamizmi, takım ruhu, özverisi, içtenliği, samimiyeti, babacan tavrı ile kalbimizi fethetti. Onun için hangi güzel sıfatı kullanırsanız kullanın hepsi de yakışıyor. İki yıl öncesine kadar silik bir şehirden 2 yıl sonra zirve bir kente ulaştık. Verilen sözler ve vaatler tek tek hayat buluyor. 3 yıl sonra ne olacak şimdiden tahmin edebiliyorum. Erzurumlular kira derdinden, akıl almaz fiyatlarla insanları sömüren ev sahiplerinden kurtulacak zira Dadaşlar artık ev sahibi olacak oluyor da zaten. Şehir değişecek, Erzurum rüya bir kent olacak. Alt ve üstyapı tamamlanacak. Yeşil bir Erzurum’a kavuşacağız. Erzurum Sekmen ile Süper Lig’e çıkacak. Sadece sporda değil tabiri yerindeyse Kalkınmış Kentler Ligi’nde de şampiyon olacağız. Bu şehir onunla kalkınıyor, onunla yükseliyor. Türkiye’de iddia ediyorum yerel yönetimin örnek alınacak ismi, markası ve ağabeyisi Mehmet Sekmen’dir.

 

 

Sahi Başkan 10 yıl önce neredeydin sen? Erzurum 10 yıla kayıp yıl, yitik yıl olarak bakıyor. Keşke bu kalkınma hareketine 10 yıl önce başlamış olsaydınız eminim şuan Kayseri gibi bir şehri konuşuyor olurduk. Bizlerin bu güzel şehirde bir sektör olan dedikoduyu bir kenara bırakıp bu kalkınma hamlesine, bu seferberliğe destek olmamız lazım. Falan bunu yapmış, filan da bu da varmış. Bu klişeliği, bu hasetliği, bu çekemezliği, bu kindarlığı bir tarafa bırakalım bir Dadaşa yakışana yaparak Erzurum için bir taşın altına bir taş ta biz koyalım. Erzurum’un bu muazzam çıkışına bir tuğla da biz koyalım. Erzurum büyüyor, Erzurum gelişiyor ve Erzurum değişiyor. Değişimin ruhi ve fiziki mimarı Başkan Mehmet Sekmen’in bu enerjisine gelin biz de ayak uyduralım.