• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 01 Ekim 2019 14:07

Yapağı bayağı coştu... Bu sözler kavgada söylenmez...

Yapağı bayağı coştu... Bu sözler kavgada söylenmez...
İYİ Parti Palandöken eski ilçe başkanı Alparslan Yapağı, sosyal medya hesaplarından öyle mesajlar paylaştı ki!

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Erzurum İl teşkilatı geçtiğimiz günlerde milletvekili Naci Cinisli’nin de katılımıyla kamuoyuna tanıtıldı. İl Başkanı olarak atanan Avukat Haluk Terzioğlu yönetimiyle birlikte görücüye çıktı. Ancak İYİ Parti’de sular bir türlü durulmuyor. Palandöken ilçesi eski başkanı Alparslan Yapağı’nın, İl Başkanı Haluk Terzioğlu’nu kastederek, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar  parti gündemine oturdu.

KARIŞIK

 

 

 

 

Milletvekili Naci Cinisli’ye yakınlığı ile bilinen Palandöken ilçesi eski başkanı Alparslan Yapağı sosyal medya hesaplarından öyle paylaşımlarda bulundu ki, siyasi kulislerde İYİ Parti’de “sular bir türlü durulmayacak” yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

 

 

 

 

 

İYİ Parti İl Başkanı İbrahim Dumlu’nun istifası sonrasında adeta parti içi cadı kazanı gibi kaynamaya başladı. Dumlu ile birlikte istifa eden ilçe başkanları, sonrasında uzun bir süre il başkanı atamasının yapılamaması ve ardından Avukat Haluk Terzioğlu’nun il başkanı atanması sonrasında geçen süreçde, İYİ Parti Erzurum teşkilatı parti içi çekişmelerin yoğun yaşandığı bir yer haline geldi.

 

 

 

 

Gittiği her yerde “ ben milletvekili Naci Cinisli’nin danışmanıyım” dediği öğrenilen Palandöken ilçesi eski başkanı Alparslan Yapağı, il başkanı olarak atanan Haluk Terzioğlu’nun kastederek, sosyal medya hesaplarından kavgada bile söylenmeyecek mesajlar paylaştı. Attığı mesajlarla bir anda İYİ Parti’de gündem olan Yapağı’nın partiden atılmasının gündeme geldiği ancak milletvekili Naci Cinisli’nin “ben seçildiğimde bu arkadaşlar ilçe başkanıydı, dolayısıyla benim seçilmemde katkıları var”,  diyerek parti disiplin kuruluna sevkini engellediği iddia ediliyor.

 

 

 

 

 

Yönetim listesinde kendisine yer verilmediği için bu kadar hırçınlaştığı iddia edilen Yapağı, gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesaplarından paylaşımlarını kaldırdı.

 

 

 

 

İYİ Parti İl yönetiminde görev alan isimlerse duruma tepkili. Yapağı'nın paylaşımlarının eleştiriden öte hakaret boyutunda olduğunu belirten partililer, en azından disiplin kuruluna sevk edilmesi gerektiğini savunuyorlar.

İşte yapağının olay yaratan sosyal medya paylaşımlarından bazıları; 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.