• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 22 Ekim 2018 15:21

Taraftarı Trabzon’a Başkan Sekmen uğurladı

Taraftarı Trabzon’a Başkan Sekmen uğurladı
Bugün sabah saatlerinde otobüslerle Trabzon’a doğru yola çıkan mavi-beyazlıları BB Erzurumspor Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen uğurladı.

LEVENT AKPINAR'IN HABERİ...

KARIŞIK

 

ERKHABER / ERZURUM - Süper Toto Süper Lig’in 10 haftasında bugün saat 20:00’da deplasmanda Trabzonspor’la karşılaşacak olan BB Erzurumspor’u taraftarı yine yalnız bırakmıyor. Bugün sabah saatlerinde otobüslerle Trabzon’a doğru yola çıkan mavi-beyazlıları BB Erzurumspor Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen uğurladı. Belediye önünde toplanan taraftarlara desteklerinden ötürü teşekkür eden Başkan Sekmen, “Biz Erzurum sevdalısı olan taraftarlarla nice başarılar elde ettik. Bugüne kadar içerde gerekse deplasmanlarda ki maçlarda takımımızı bir gün dahi yalnız bırakmadılar. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Artık Süper Lig’deyiz ve daha çok desteğe ihtiyacımız var. Her zamankinden daha çok kenetlenip hep birlikte , el birliği ile takımımızı hak ettiği noktaya taşıyacağız”dedi.

Taraftara da seslenen Başkan Sekmen, “İçerdeki coşkunuz deplasmanda da devam etsin. 90 dakika susmadan takımınızı destekleyin. Ben Trabzon deplasmanından puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum. Büyük Erzurumspor’un büyük taraftarı olarak her zaman olduğu gibi bugünde elinizden gelen desteği vereceğinize yürekten inanıyorum. Yolunuz açık olsun”diye konuştu.