• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 18 Kasım 2019 14:07

Pasinler, İspir ve Uzundere tanıtım günlerinde göz doldurdu...

Pasinler, İspir ve Uzundere tanıtım günlerinde göz doldurdu...
İstanbul'da düzenlenen Erzurum Tanıtım Günlerinde ilçe belediyelerinin stantları arasında Pasinler, İspir ve Uzundere ilçe belediyelerinin stantları fark yarattı.

ERKHABER / ERZURUM - İstanbul Maltepe sahilinde, ERKON tarafından organize edilen ve dört gün süreyle binlerce Erzurumlunun ziyaret ettiği Erzurum tanıtım günlerinde ilçe belediyeleri açtıkları stantlarla ilçelerini tanıtma imkanı buldular. 

KARIŞIK

İlçe stantları arasında öne çıkanlar Pasinler, İspir ve Uzundere stantları oldu. 

 

Pasinler standında termal tesislerden, patatese, Pasinler Kalesinden, lahanaya bir çok potansiyel tanıtıldı. Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ve ekibi ayrıca fuar alanında getirdikleri davul zurnayla da misafirleri standa toplamayı başardı. Erzurum tanıtım günlerinde en çok ziyaretçi kabul eden stant olmayı başardı. 

 

İspir standı da farklı değildi. İspir'de üretilen ürünlerin sergilendiği stand, İspir'in doğal güzellikleriyle bezenmişti. İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun standa gelen misafirlerle bire bir ilgilenerek, takdir topladı. 

 

Uzundere standında Erzurum'un yaz turizm merkezi olan Tortum şelalesinin tanıtımı yapıldı. Yöresel ürünlerinde yer aldığı stantta Başkan Hilmi Aktoprak, samimi tavırlarıyla fark yarattı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.