• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 11 Ekim 2019 16:06

Özçaylak'ın teklifine aklı başında herkes destek oluyor...

Özçaylak'ın teklifine aklı başında herkes destek oluyor...
Palandöken ilçesinde belediye tarafından 30 milyonun üzerinde para harcanarak yapılan Nikah Sarayı'nın Devlet Tiyatroları tarafından alınmasını gerektiğini yazan gazeteci Sinan Özçaylak'a destek mesajları yağıyor.

ERKHABER / ERZURUM - Palandöken Belediyesi’ne, 30 milyon liraya mal olan “Nikah Sarayı” projesi bitme aşamasına geldi.

KARIŞIK

 

Palandöken Belediyesi’ne,  30 milyon liraya mal olan “Nikah Sarayı” projesi bitme aşamasına geldi. Bu gün yarın Belediyeye teslim edilecek. Ancak otuz milyon liralık Nikah Sarayı bu şehre fazla.

 

Palandöken Belediyesi’nin yaptığı kültür merkezleri var, bu merkezlerin içerisinde pekala nikah salonları yapılabilir. Ancak 6 bin metrekare kapalı alanı olan ve 30 milyon liraya mal olan, bu binayı nikah sarayı yapmak israftır, yazıktır, günahtır. Hani bir söz var ya, “ Ayranımız yok içmeye, tahtırevanla çeşmeye” 

 

Geçtiğimiz gün binayı gezmeye gittik. Yanımda Erzurum Devlet Tiyatroları Müdürü Emrah Keskin’le birlikte. Heyecanlandık. Bina muhteşem, Devlet tiyatroları için bir büyük (400 kişilik), iki küçük ( 200 kişilik) sahne çıkabilir.

yazının devamı için linge tıklayın 

http://www.erzurumekspres.com/bu-binayi-nikah-sarayi-yapmak-erzurum-a-ihanettir-5267m.htm

Teklifini bu cümlelerle gündeme getiren Uzta Gazeteci Sinan Özçaylak'a ilk destek Palandöken Gazetesi köşe yazarı Mehmet Şenerden geldi. Şener Gazetedeki köşesinden " 

Muhammed Bey, Sinan çok haklı, o binaya yazık etmeyin…" başlığıyla konuyu gündeme taşıdı. 

 

Mehmet Şener'in yazısı için linge tıklayın...

 

http://www.erzurumekspres.com/ozcaylak-in-teklifine-mehmet-sener-den-destek-5279h.htm

 

Ardından şehrin hemen her meselesinde elinden geleni yapan bir Sivil Toplum Örgütü olan Palandöken Gelişim derneği, sosyal medya hesabından destek açıklaması yaptı... 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dernek yönetimi "Gazeteci Yazar Sinan Özçaylak'ın Palandöken ilçemizde yapımı devam eden Nikah Sarayının Devlet Tiyatroları bünyesinde faaliyet göstermesi ile ilgili teklifini destekliyoruz" dedi. 

 

Erzurum'la ilgili yaptığı çalışmalarla Türkiye çapında adından söz ettiren Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Hakan Hadi Kadıoğlu'da yaptığı yorumda Sinan Özçaylak'ın teklifini destekledi. 

 

 

 

 

 

Kadıoğlu, "Sinan Özçaylak, tebrik ediyorum bu güzel öneriniz umarım dikkate alınır. Lakin gösteri için uygun tadilat yapılması zor bir iş bekleyip görelim"yorumunu yaptı...  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.