• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 15 Ekim 2019 11:51

Nikah Sarayı'nın DT'ye devri için Vali Memiş harekete geçti...

Nikah Sarayı'nın DT'ye devri için Vali Memiş harekete geçti...
Palandöken ilçesinde yapımında sona gelinen ve 6 bin metre kare kapalı alanı olan, Palandöken ilçesindeki nikah sarayında incelemelerde bulunan Erzurum Valisi Okay Memiş, binanın yapısına hayran kaldı.

ERKHABER / ERZURUM - Palandöken ilçesinde yapımında sona gelinen ve 6 bin metre kare kapalı alanı olan, Palandöken ilçesindeki nikah sarayında incelemelerde bulunan Erzurum Valisi Okay Memiş, binanın yapısına hayran kaldı. ERKHABER Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak'ın "Devlet Tiyatroları'na devredilsin" önerisine kamuoyunun büyük bir kesiminin destek vermesinin ardından Vali Memiş'in yaptığı ziyaret, önerinin gerçekleşme ihtimalini oldukça artırdı... 

KARIŞIK

 

Beraberinde Palandöken İlçe Belediye Başkanı Muhammet Sunar ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz ile birlikte Nikah Sarayını gezen Erzurum Valisi Okay Memiş, kamuoyundan gelen nikah sarayı değil Devlet Tiyatroları sahnesi olsun sesine duyarsız kalmadı. 

 

 

 

Binanın yapısının Devlet Tiyatroları için uygun olup olmadığı yönünde teknik olarak incelenmesi için talimat veren Vali Memiş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz'a konuyla ilgili görevlendirdi. 

 

 

 

Türkiye'nin ekonomik olarak tasarruf politikaları yürüttüğüne dikkat çeken Vali Memiş, yapılan binaların en verimli biçimde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • FıratYILMAZ 16 Ekim 2019 19:26

    Bu bina tiyatro olursa mükemmel olur. Erzurum'a böyle bir Devlet Tiyatrosu yakışır ve tüm Türkiye'ye örnek olur.

  • Ercüment DEVECİ 16 Ekim 2019 12:26

    Kullanıma uygunsa devredilmesi çok güzel olur.

  • Muhsin Erdoğan 16 Ekim 2019 00:37

    Yazık günah. Dünya para harcandı. Buranın nikah sarayı için gereksiz derecede büyük ve masraflı olduğu anlaşılınca şimdi de nasıl doldururuz derdine düşülmüş. Ayrıca vatandaşdan devlet tiyatrolarına devredilsin diye yoğun talep geldiğini sizden duydum. Ben de Palandöken sakiniyim. Hangi vatandaşlar yoğun talepte bulunmuş ? Halkın habercisi olun !