• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 24 Haziran 2020 15:40

MNG AVM'den müthiş jest...

MNG AVM'den müthiş jest...

ERKHABER / ERZURUM - Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının Türkiye'de başgösterdiği Mart ayında alınan tedbirler doğrultusunda kapılarını kapatan ve 2 ay süreyle kiracılarından kira almayan MNG AVM, yeni normale dönüş kapsamında işyerlerini açan mağazalara büyük bir jest yaptı. AVM yönetimi, geçiş sürecinde mağazalardan sözleşmelerde belirlenen kirayı değil, "ciroya göre kira" sistemini uygulamaya soktu.

KARIŞIK

 

160 bin metrekare üzerine kurulu Türkiye`nin 5. Doğu Anadolu'nun en büyük Alışveriş ve Yaşam Merkezi olma özelliğine sahip MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde hizmet veren 165 mağaza sahibi, AVM yönetiminden gelen haberle mutlu oldu. MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, "Bu süreci hep birlikte atlatacağız. Herkesin birbirine her zamankinden daha çok destek olması gerektiğinin farkındayız. O nedenle mağazalarımıza yönelik bir kolaylık daha sunduk. Biliyorsunuz zaten Mart ve Nisan aylarından kira almadık. Mayıs ayında da kısa bir süre açıktı, onda da 'ciro' üzerinden kiraları alma kararı aldık. Bu uygulamamıza 31 Ağustos'a kadar devam edeceğiz. Mağazalarımız kazandığı oranda kira ödeyecekler" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.