• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Eylül 2019 13:38

Mitsubishi yeni L200, Eclips Cross, ASX ve SPACE STAR araçlar Erzurum Tarım Fuarı’nda görücüye çıktı

Mitsubishi yeni L200, Eclips Cross, ASX ve SPACE STAR araçlar Erzurum Tarım Fuarı’nda görücüye çıktı
Mitsubishi yeni L200, Eclips Cross, ASX ve SPACE STAR araçlar Erzurum Tarım Fuarı’nda görücüye çıktı. Case İh yeni Farmall Active Drive 4 Traktör ise tarım fuarına katılan çiftçilerin ilgi odağı oldu.

ERKHABER / ERZURUM - Mitsubishi yeni L200, Eclips Cross, ASX ve SPACE STAR araçlar Erzurum Tarım Fuarı’nda görücüye çıktı. Case İh yeni Farmall Active Drive 4 Traktör ise tarım fuarına katılan çiftçilerin ilgi odağı oldu.

KARIŞIK

Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde geçtiğimiz hafta açılan Erzurum Tarım Fuarı’na Sönmezler Otomotiv’in  Mitsubishi yeni L200, Eclips Cross, ASX ve SPACE STAR araçlar ile Case İh yeni Farmall Active Drive 4 Traktörler damga vurdu.

Türkiye’de faaliyet göstermeye başladığından bu yana profesyonellerin tercihi olan Case IH; yıllar içinde yaptığı yeniliklere ek olarak her detayı özenle düşünülmüş, eşsiz güzellikte tasarıma sahip FarmallA Active Drive 4 serisiyle traktöre yeni bir soluk getiriyor. Geleceğin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yaratılan üstün donanım özellikleri ve yerli üretilen Active Drive 4 transmisyonu ile güç, FarmallA Active Drive 4 serisinde hayat buluyor.

Sönmezler Otomotiv bünyesinde satışı yapılan yeni L200’ün lansmanı ise yine tarım fuarında gerçekleştirildi. Arazide iyileştirilmiş performansa yönelik 4WD sistemi ve yeni dönem aktif güvenlik  ve sürüş asistanları yeni modelin dikkat çeken yenilikleri arasında yer alan L200 yine tarım fuarının en gözde araçları arasında yer aldı. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.