• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 04 Ocak 2018 16:35

Milletvekili Aydemir Hınıs ve Tekman'da incelemelerde bulundu...

Milletvekili Aydemir Hınıs ve Tekman'da incelemelerde bulundu...
Milletvekili İbrahim Aydemir, Hınıs ve Tekman'da incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi...

ERKHABER / ERZURUM - AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Hedef 2023’ çalışmaları kapsamında Hınıs ilçesini ziyaret etti. AK Parti ilçe Başkanı Memet Sönmez ve Yönetim kurulu üyeleriyle Hınıs gündemi, beklentileri ve AK Dönem hizmet değerlendirmeleri konusunda görüş alış verişinde bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Hınıs İlçe Başkanlığı ziyaretimizde, kardeşlik ufkumuzun ve AK davaya olan sadakatin şavkını gördük. Yeni dönemde, AK tarzın Hınısın her zerresinde hakim olacağına, yol kazası gibi hallerin yaşanmayacağına inancımızı pekiştirdik. Yönetici kardeşlerimizi tebrik ediyoruz.’ görüşünü paylaştı.
‘HINIS, HUZUR VE GÜVEN İKLİMİNİN İFADESİ’
Hınıs Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Bülent Ay’dan ilçede 2017 dönemi sosyal ve ekonomik gelişmeleri hakkında bilgi alan Milletvekili Aydemir, ‘ Huzur ve güven ikliminin İlçemizin her noktasına yerleştiğini, vatandaşın memnuniyet hissinin dorukta olduğunu öğrendik. Kayyum Kaymakamımızın, Belediye hizmetlerinin 2018’de artarak devam edeceğine vurgusu çok önemliydi. ‘ değerlendirmesini yaptı.
OSMANLI TORUNLARIYLA BULUŞMA
Ziyaret kapsamında ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının konuğu olan Milletvekili Aydemir, ülke, bölge ve ilçe gündemine dair istişarelerde bulundu. Hınıs’ta sivil inisiyatifin ak gönüller buluşması ekseninde kaydedildiğini, bunun her türlü övgüye layık bulunduğunu belirten Milletvekili Aydemir, ‘Osmanlı torunlarıyla Ocaklarında buluşmak ve milli yaklaşımın; hal diliyle milletle kucaklaşmanın önemine işaret ettik. Yönetici kardeşlerimize millete hizmet yolunda başarı diliyoruz. ‘ dedi.
HINIS VE ORGANİK TARIM
İlçe Tarım Müdürlüğünü ziyaret eden Milletvekili Aydemir, Hınıs’ın tarım, organik tarım ve tarımsal sanayi odağındaki durumuyla ilgili tespitleri paylaştı. Coğrafi işaret sürecindeki Hınıs Fasulyesinin tanıtımı noktasında görüş alışverişinde bulunan Aydemir, yetkin bir ekiple meseleleri konuşmak, daha iyiye ulaşmanın çözüm yollarını tartışmanın önemli olduğuna değinerek, ilçenin özellikle organik tarım alanında marka ilçe olma sürecinde bulunduğunu kaydetti.
HINISLILAR AYDEMİR’i SOBA BAŞI SOHBETİNDE AĞIRLADI
AK Parti Milletvekili Aydemir ziyaret kapsamında Hınıslılarla buluştu. Esnafı ziyaret eden, Hınıslıların soba başı sohbetlerine katılan Milletvekili Aydemir, ilçe halkının ülke, bölge, il ve ilçeye değgin sosyal ve ekonomik meselelere dair görüşlerini aldı. Aydemir, ‘Soba başı sohbetler Erzurum’un geleneğinde var. Hınıs’ta da hali yaşayıp, hemşehrilerimizle bu minval üzere sonbet ettik. Ortak tema, Hınıs’ın gelişmesi, Hınıslının huzur içinde daha müreffeh şartlarda yaşamasıydı.’ dedi.
YERLİ VE MİLLİ DURUŞ
Hınıs ziyaretinde MHP ilçe Başkanlığının da konuğu olan Milletvekili Aydemir, İlçe Başkanı Mehmet Can’la yaptığı görüşme sonrasında, ‘Hınıs MHP İlçe Başkanlığına yaptığımız ziyarette, Milli-Yerli duruşun ehemmiyetine işaretle, “Ülke menfaatleri noktasında güç birliği milletimizin beklentisidir” tesbitini yaptık. ‘ diye konuştu.

KARIŞIK

DAHA SONRA TEKMANLILARLA BULUŞTU

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Vizyon 2023’ mesaisi çerçevesinde Hınıs'ın ardından Tekman ilçesini ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Taner Özer ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Aydemir ve heyeti ilçedeki sosyal ve ekonomik yatırımlar hakkında bilgi aldı, ilçe yönetiminin beklenti ve öngörülerini paylaştı.
GÜNDEM DEĞERLENDİRMESİ
Tekman AK Parti ilçe teşkilatında gündem ve yeni dönem hakkında istişarelerde bulunan Milletvekili Aydemir, Tekman halkının AK Parti dönemi üzerine memnuniyetini sorguladı. 2018 yılı içinde Tekman’da gerçekleştirilecek yatırımlar hakkında ilçe yönetim kuruluyla görüş alış verişinde bulunan Milletvekili Aydemir, Tekman’ın Erzurum tarihindeki mana ve önemine kayıt düşerek, marka ilçe konsepti çerçevesinde 2018 yılının Tekman için yeni atılım ve hizmetlere adres olacağını bildirdi.
TEKMANLILARIN MEMNUNİYETİ
Milletvekili Aydemir, ‘Tekman İlçe teşkilatımızla bir araya gelip yeni dönemi konuştuk. Kayyum kanalıyla yapılan hizmetlerin vatandaşın memnuniyetini artırdığına; bu yaklaşımın 2018’de artarak devamı çok önemli vurgusu yapıldı. Yönetimdeki şevk, heyecanımızı artırdı. ‘değerlendirmesini yaptı.
TEKMAN ESNAFI AYDEMİR’İ AĞIRLADI
İlçedeki ziyaret kapsamında Tekmanlıların konuğu olan Milletvekili Aydemir, Tekmanlıların gönlünde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı özel bir sevgi, saygı ve güvenin bulunduğuna işaret etti. Milletvekili Aydemir, ‘Tekman’da sokak sokak gezip hemşehrilerimizle dertleştik. Barış ve huzur ikliminin had safhaya ulaştığı bu nadide ilçemiz, hizmetlerden çok memnun. Halkın, Sayın Cumhurbaşkanımız şahsında AK Kadrolara itimadı zirvede. Katkı sunanlara minnettarız. ‘ dedi.