• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 16 Ocak 2020 14:51

Merhum sanatçının dostları anılarını bu kitapta anlattı

Merhum sanatçının dostları anılarını bu kitapta anlattı
2017’de yaşamını yitiren Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal’ın yeğeni Esra Beyaz, dayısı Erkal’in yakın dostlarıyla olan anılarını “Tutku… Bir Demet İbrahim Erkal” adlı kitabında topladı.

ERKHABER / ERZURUM - 2017’de yaşamını yitiren Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal’ın yeğeni Esra Beyaz, dayısı Erkal’in yakın dostlarıyla olan anılarını “Tutku… Bir Demet İbrahim Erkal” adlı kitabında topladı. İbrahim Erkal’in özel fotoğraflarının yer aldığı kitapta sanatçının besteleri ve şiirlerine de yer verildi. İbrahim Erkal’in yakın arkadaşları arasında yer alan Narman eski belediye başkanı Yücel Ahmet İşleyen, işadamları Suat Önal, Süha Dengizek, İskender Ulus ve Necmi Akalın gibi isimlerde merhum sanatçıyla olan anılarını bu kitap için anlattı.

KARIŞIK

Kitabın tanıtımı için dün Erzurum’a gelen Esra Beyaz, “Bu çalışmada dayımı yakından tanıyan ve onunla zaman geçirmiş olan yakınlarının İbrahim Erkal’le olan arılarını yazıya döktüm. Dayımın kıymetli anılarını ölümsüzleştirmek için bu çalışmayı yaptım. Amacım dayım İbrahim Erkal’ın bilinmeyen yönlerini de sevenlerine aktarmaktı”dedi.

Esra Beyaz ayrıca biraraya geldiği Erkhaber Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak ve Yazı İşleri Müdürü Orkun Çizmeli'ye de “Tutku… Bir Demet İbrahim Erkal” kitabını hediye etti. 

 

 

Etiketler : ibrahim erkal
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.