• ŞEpnolat üst

Maya çok önemli çok...

  • Büyükşehir-1

Şanlı Ordumuz Barış Pınarı Harekatına başladığı anda herkesin mayası belli olmaya başladı.

Mayası sağlam olan bir Vatandaşımız CİMER e başvurup şahsına ait aracının özelliklerini de yazarak Devletine bu aracı hemen verip Operasyonda teröristlere karşı kullanılmasını istiyor,

Mayası sağlam olan bir başka vatandaşımız olan Bafra’lı hayırsever bir iş adamı 400 bin litre yani 2 milyon 700 bin liralık akaryakıt bağışlıyor operasyonda kullanılsın diye,

Mayası sağlam olan bir diğer  insanımız Yine CİMER e başvurarak gençlik zamanında Kulağında ve gözünde arıza var diye askere alınmamış şimdi ne olur beni askere alın operasyona katılayım diye yalvarıyor.

Bu ve bunun gibi çok örnek var. Evini, arsasını bağışlamak isteyen mi dersin,

Altınını, aracını ,parasını vermek isteyen mi dersin, fiili olarak oraya gidip harekata katılmak isteyen mi dersin.

İnsanımızın kahir ekseriyetinin mayası çok sağlamdır. Ama azgın ve azınlık bir güruh var ki bunların sesi herkesten çok çıkan mayası bozuk şahsiyetsizlerden oluşan bir topluluk.

Mayası bozuk olanlar kucağına oturduğu FETÖ haininin sesi olarak Askerimize dil uzatıp teröristlere arka çıkma hayasızlığını yapabiliyor Emre USLU şerefsizi gibi.

FETÖ’nün bozuk mayalı piçi  ABD’li senatörlere yaptırım için yalvaran Enes Kanter gibi,

Gazetecilik adı altında tetikçilik yapan ve FETÖ’nün mendil artığı mayası bozuk Ergun Babahan gibi

Mayasında sıkıntı olanlar Teskere içimiz yana yana evet dedik diyebiliyorlar,

Mayası bozuk olup sanatçı geçinen ama bu milletin değerlerine düşman liboş takımı savaşa hayır deme rezilliğine imza atabiliyorlar.

Kazdağları’nda mantar gibi ortaya çıkan sözde doğasever ama özde  vatan sevmez kimliksiz, kişiliksiz

Ne idüğü belirsiz  bozuk mayalı cinsiyetsizler gibi.

Etiler’de, Bebek’te, Ulus’ta ahlaksızlığı yaşam tarzı olarak sunan, güya gençliğin idolü,sosyal medyanın fenomeni lanse edilen çürümüş kevaşeler, boynuzlular savaşa hayır twitleri atabiliyorlar.

Bozuk mayaları ile bu milletin gerçek sanatçılarını Ordumuza Milletimize destek verdi diye sosyal medya da linç etmeye kalkabiliyorlar.

Bozuk mayaları ve Sığ beyinleri ile kendilerine aydın yaftası yapıştırma ve bu yafta ile her konuda uzman olarak ahkam kesme densizliğini gösterip, Tv lerde kanal kanal gezip, ama, fakat, lakin ile başlayıp biten cümlelerle Askerimize, Hükümete, ve Vatandaşımıza güya barış sevdalısı gibi akıl vermeye kalkabiliyorlar,

Mayası bozuk olup Gündemin operasyon ve harekatın başarısı ile ilgili olması gereken zamanında eften püften konularla, yapay siyasetle ortamı meşgul edebiliyorlar.

Türkiye Dünya’nın birkaç ülkesinin dışında anlamadığı,anlayamadığı veya anlamak istemediği güvenlik ve beka kaygılarının yüzünden bu operasyonu yapmak zorunda.

Türkiye Her zaman Büyük Devlet oldu ve büyüklüğünün devam etmesi için bu ve benzeri operasyonları yapmak zorunda.

Mayası  bozuk hain tayfasının rahatı bozulacak,keyifleri kaçacak diye ne yapacaktı Devlet?

Teröristler Askerimize,insanımıza saldırsın diye eli kolu bağlı oturacakmıydı?

Alçakça sınır dışından  atılan roketlerle sınır bölgesinde yaşayan insanlar şehit edilirken seyredecekmiydi.?

Türkiye birilerinin kuyruğuna çok fena bastı ki sesi ta binlerce kilometre öteden duyuluyor.

İnşallah bu operasyon başarı ile sonuçlanacak ve sıra içimizdeki mayası,kanı,sütü bozuk tayfasına gelecek.

O günleri iple çekiyor ;Devletimize,Milletimize uzanan ellerin bir an önce kırılması için Bazı gazetecilerin bozulmasına ve üzülmesine rağmen Fetih suresi okumaya,sela dinlemeye ve dua etmeye devam ediyoruz.

Allah Yar ve Yardımcımız olsun

 

Etiketler : hasan yamaç
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Osman keleşoğlu 13 Ekim 2019 10:48

    Mayası bozukların dedikleri olmayacak ama dünyadaki tüm masumların duası kabul olacak ve bu necip devlet dünyaya barışı ve huzuru getirecek