• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 30 Mart 2020 15:50

Lokmacı'dan virüs ile mücadeleye teşekkür...

Lokmacı'dan virüs ile mücadeleye teşekkür...

ERKHABER / ERZURUM - Çin'de başlayan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan ve bugüne kadar aklaşık 700 bin kişinin enfekte olduğu, 30 bine yakın kişinin de yaşamını yitirmesine neden olan Koronavirüs salgınına yönelik kentte yürütülen çalışmalar, toplumun büyük bir kısmından olumlu karşılık buluyor. Palandöken Gelişim Derneği Başkanı Lokman Lokmacı, yazılı bir açıklamayla salgına karşı verilen mücadeleden ötürü başta sağlık çalışanları olmak üzere üst düzey yöneticilere teşekkür etti. 

KARIŞIK

Vali, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Sağlık İl Müdürü nezdinde çalışmaları yürüten herkese minnettar olduklarını ifade eden Lokmacı, şunları söyledi: 

Koronavirüs Salgınının dünyayı ve ülkemizi etkilediği bu günlerde, Devletimizin yetkili organları tarafından bugüne kadar hastalığın kontrol altında tutulmasıyla ilgili sağlık önlemleri ve diğer tedbirleri peyderpey hayata geçirilmiș ve geçirilmeyede devam etmektedir. Devletimizin bu illetten milletimizi en az hasarla çıkaracak güçte olduğuna inancımız tamdır. Verilen bu mücadelede hepimize büyük görevler düşmektedir. Kendimizden başlayarak, mahallemiz, ilçemiz ve şehrimiz ile ilgili atacağımız her olumlu adım verilen bu mücadelede bizleri daha güçlü kılacaktır. Bu konuda üzerine büyük görevler düşen Büyükşehir Belediyemizin şehrimizin hijyeni ve özellikle de yardıma muhtaç kişi ve ailelere yaptığı yardım çalışmalarının bir çok şehrimize örnek olabilecek bir düzeyde olduğunu görmek bu sıkıntılı durumu inşallah yakın bir zamanda aşacağımız noktasında bizlere moral vermektedir.

Bu mücadelede şehrimizde öncü bir rol üstlenen Valimiz Okay MEMİȘ'e , Erzurum Büyükșehir Belediye Başkanımız Mehmet SEKMEN' e, Sağlık İl Müdürümüz Dr. Gürsel BEDİR'e ve üstün gayretle çalışan bütün personellerine teşekkür eder, bu konuda derneğimize de ne düşerse yerine getirileceğinin bilinmesini isteriz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.