• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 27 Temmuz 2019 23:29

İbrahim Erkal’e saygı gecesinde Kardeşine büyük saygısızlık…

İbrahim Erkal’e saygı gecesinde Kardeşine büyük saygısızlık…
Tortum’da Karakucak Güreş Festivali kapsamında düzenlenen İbrahim Erkal saygı gecesinde kardeşi Abdullah Erkal’e büyük bir saygısızlık yapıldı.

ERKHABER / ERZURUM - Tortum’da Tortum Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tortum Karakucak Güreş Festivali dün gerçekleştirildi. Festival kapsamında rahmetli sanatçı İbrahim Erkal’e saygı konseri  de düzenlendi. Bu geceye bir çok sanatçıyla birlikte İbrahim Erkal’in kardeşi Abdullah Erkal’de davet edildi. Ancak Tortum Belediyesi abisinin şarkılarını seslendirmesi için davet ettiği Abdullah Erkal’e büyük bir saygısızlık yaptı.

KARIŞIK

SAZ EKİBİNİ GETİRME… SENİN ÜCRETİN 5 BİN TL

Abisi İbrahim Erkal’in saz ekibiyle birlikte Tortum’a gelmek isteyen Abdullah Erkal’a “Saz ekibi getirmeni istemiyoruz” şartı koşuldu. Bunun üzerine Erkal, “Abimin şarkılarını onun saz ekibin anlam katar. Yıllarca o ekip çaldı”diyerek geceye katılmama kararı aldı. Ayrıca Tortum Belediyesi’nin Abdullah Erkal’e sadece 5 bin lira teklif ettiği de öğrenildi.

Şarkılarını Erzurum’a adayan usta sanatçı İbrahim Erkal’in kardeşine yapılan bu saygısızlığa festivale katılanlar da tepki gösterdi.  Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider’in konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mustafa Tortum 28 Temmuz 2019 08:56

    Aman ne büyük saygısızlık edilmiş. Ne yaparız şimdi?

  • Aysel Doğan 28 Temmuz 2019 00:48

    İşte herkesin yüzü yavaş yavaş çıkıyor böyle ortaya ne diyelim Tortum kendi istedi bu daha başlangıç

  • Tortumlu 28 Temmuz 2019 00:47

    Çok büyük başkandı ya haniii zatı muhterem çok da saygılı maşallah !!!!!!!