• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Kasım 2019 15:10

Gazeteciler öğrencilerle buluştu

Gazeteciler öğrencilerle buluştu
Anadolu Gençlik Zirvesi Eğitim Platformu, çalışmalarıyla göz doldurmaya devam ediyor.

ERKHABER / ERZURUM - Anadolu Gençlik Zirvesi Eğitim Platformu, çalışmalarıyla göz doldurmaya devam ediyor. Başkanlığını Eğitimci ve Kişisel Gelişim Uzmanı Yavuz Demir’in yaptığı platform, bu kez de öğrencilerle gazetecileri bir araya getirdi. 

KARIŞIK

 

Yıldızkent Nafizbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle Erzurum basınının güçlü kalemlerini sabah kahvaltısında buluşturan Anadolu Gençlik Zirvesi Eğitim Platformu Başkanı Yavuz Demir, katılımcıları start verecekleri yeni programlar hakkında bilgilendirdi.

Palandöken Gazetesi Başyazarı Mehmet Şener, Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Musa Çakır, Nokta Medya Yayın Grubu Editörü Samet Özünal, Erk Haber Yazı İşleri Müdürü Orkun Çizmeli, Erzurumekspres ve Yağız Medya Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak'ın konuk olarak katıldıkları kahvaltılı sohbet toplantısında Anadolu Gençlik Zirvesi Eğitim Platformu’nun yeni dönem faaliyetleri hakkında bilgiler aktarıldı.

 

OKULLARDA MEDYA BULUŞMASI

Anadolu Gençlik Zirvesi Eğitim Platformu Başkanı Yavuz Demir, önümüzdeki günlerde yeni çalışma ve buluşma programlarına start vereceklerini belirterek, bu programlardan birisinin de, “Gençlik Medya İle Buluşuyor” ismini taşıdığını söyledi. Bu çerçevede Erzurum’un etkin ve yetkin kalemleri ile gençleri bir araya getireceklerini kaydeden Yavuz Demir, “İlerleyen günlerde gazeteci büyüklerimizle öğrenci kardeşlerimizi bir araya getirecek, söyleşiler organize edeceğiz. Amacımız gençlerimizin farkındalıklarını geliştirmenin yanı sıra; her meslekte olduğu gibi, gazetecilik mesleğinin inceliklerini de, yine bu mesleği bizzat icra edenlerden dinlemelerini sağlayacağız. Kahvaltı programımız ise, başlatacağımız bu çalışmanın ilk adımı olmuş oldu” diye konuştu.

 

ÖĞRENCİLERLE GAZETECİLER BİR ARADA…

Anadolu Gençlik Zirvesi Eğitim Platformu’nca organize edilen kahvaltıda Nafizbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile sohbet eden gazeteciler, eğitim ve öğretimin öneminin yanı sıra, mesleki bilgi ve becerilere de dikkat çektiler. Gazeteciler,  “Gençlik Medya İle Buluşuyor” adlı çalışma gibi, öğrencilerin meslek bilinçlerini geliştirmeye yönelik daha birçok proje yürüten Anadolu Gençlik Zirvesi Eğitim Platformu Başkanı Yavuz Demir’e de tam destek sözü verdiler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.