• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 25 Haziran 2019 14:46

Fikret Orman'dan Erzurumspor açıklaması: Hakem hatalarıyla...

Fikret Orman'dan Erzurumspor açıklaması: Hakem hatalarıyla...

ERKHABER / ERZURUM - Kulüpler Birliği ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un hakem hataları nedeniyle küme düştüğünü söyledi, "İnşallah en kısa sürede yeniden aramıza dönerler" dedi. 

KARIŞIK

Beinsports Haber'e özel röportaj veren Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, VAR sistemini ve bu sezon ki hakem hatalarını değerledirdiği programda Erzurumspor'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

 

"Biz büyük kulüpler bile Hakemlerle Futbol Federasyonu ile mücadele ederken dayak yiyoruz." diyen Orman şunları söyledi; Biz de netice itibariyle taraftarımıza hesap veriyoruz. Ben Kulüpler Birliği Başkanıyım ama Beşiktaş Kulübü Başkanı olduğum için Kulüpler Birliği Başkanıyım. Bizim Türk Futbolunun markalaşması adına futbola hizmet etmemiz lazım. Futbolun içindeki herkes bu işe eşit şekilde hizmet edecek. Futbolda adaleti sağlamak kimin işi Federasyonun işi, bunu sağlamadıkları takdirde bizde aynı yola gideceğiz. Çünkü bizler taraftarımızla yüz yüzeyiz ve taraftarımızın haklarını koruyacağız, sporu da güzelleştireceğiz. Bir tek biz yapmayacağız herkes yapacak. 

Biz bunları yaşarken birde anadolu kulüplerinin halini düşünün. Adamların zaten gelirleri az, seyircisi az, mücadele ediyorlar, orada bir şehre mutluluk dağıtmaya çalışırken dayak yiyorlar. Yani Erzurumspor düştü ligden, bir sürü hakem hataları oldu mu oldu. Başkanlarıyla konuştuk, gencecik pırlanta gibi bir başkanları var. İnşallah yeniden tekrar aramıza gelirler ama bunların hepsi futbolu olumsuz etkiliyor. Anadolu kulüpleri açısından çok önemli bunlar. hep söylüyorum, futbolun marka değerine hizmet etmemiz lazım. Hakem sahaya girdiği zaman gördüğünü çalacak. Bu eski hakemlerle, maçı sahada oynamayan, aklında oynayan hakemlerle bu iş olmaz...

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.