• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 28 Haziran 2020 10:57

Erzurumspor'un acı kaybı... Tuncer Çakmur vefat etti...

Erzurumspor'un acı kaybı... Tuncer Çakmur vefat etti...

ERKHABER / ERZURUM - Ekonomik sorunlar nedeniyle 2010 yılında kapatılan efsane Erzurumspor'un unutulmaz Kulüp Müdürü Tuncer Çakmur, bugün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 

KARIŞIK

Erzurumspor'da çok uzun yıllar yönetici ve kulüp müdürü olarak görev yapan ve çalıştığı tüm başkanların, "Dürüst, namuslu, güvenilir, işinin uzmanı, ahlaklı" sözleriyle öve öve biteremediği Tuncer Çakmur'un vefatı, Mavi Beyazlı camiada büyük üzüntü doğurdu. 

Erzurumspor'un kurulduğu ilk günden bu yana hep içerisinde olan ve o günlerin "yaşayan hafızaları"ndan biri olarak kabul edilen Tuncer Çakmur'un cenazesi bugün saat 14.00'de Asri Mezarlık'ta kılınacak cenaze namazının ardından Abdurrahman Gazi Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

ERKHABER Ailesi olarak, Tuncer Çakmur amcamıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere, tüm eş, dost ve sevenleri ile Erzurumspor camiasına başsağlığı diliyoruz...

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.