• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 08 Temmuz 2020 15:19

Erzurumspor Sevdalıları'ndan tarihi çağrı: YA HEP YA HİÇ!

Erzurumspor Sevdalıları'ndan tarihi çağrı: YA HEP YA HİÇ!

ERKHABER / ERZURUM - Giresunspor galibiyetiyle tekrar 2. Sıraya yükselen ve Süper Lig hedefine kalan 180 dakika öncesinde en yakın iki takımdan biri olan BB Erzurumspor, Altay maçına bilenirken, Erzurum ve Erzurumspor Sevdalıları’ndan  Orhan Özsoy, “Ya şimdi ya hiç’ sloganıyla tüm ilçe beledi başkanlarından Altay maçı öncesinde 100’e bin lira prim desteği vermesini istedi.

KARIŞIK

 

Özsoy, BB Erzurumspor’un sadece Büyükşehir Belediyesi ya da Mehmet Sekmen’in takımı olmadığını dünyadaki tüm Erzurumluların ortak paydası olduğunun altını çizerek, Süper Lig yolunda kalan 180 dakikada ‘Ben Erzurumluyum’ diyen herkese büyük görev ve sorumluluk düştüğünü söyledi.

 

Bugün değilse ne zaman?

 

Erzurum ve Erzurumspor Sevdalılarından Orhan Özsoy, “Bugün değilse ne zaman?”, “Sesimize ses ver kadim şehir” sloganları ile ölüm kalım maçı olarak gördükleri Altay maçında şehirde milli seferberlik ilan edilmesini istedi.

Özsoy,  “19 ilçe belediyemizi 100’er bin TL pirim vermeye davet ediyoruz. Bilinmelidir ki bu takım sadece Büyükşehir Belediyesi’nin değil, bütün şehrin takımıdır. Erzurum’daki tüm ilçe belediye başkanlarımızın yanı sıra Türkiye’deki tüm Erzurumlu dernek ve federasyonları, Erzurumlu dadaşları Erzurum ve Erzurumspor Sevdalıları olarak maddi manevi desteğe davet ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.