• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 17 Eylül 2019 17:14

Erzurumspor'da neler oluyor? Sabah anlaştıkları hocayla akşam yolları ayırdılar...

Erzurumspor'da neler oluyor? Sabah anlaştıkları hocayla akşam yolları ayırdılar...
Erzurumspor'da teknik direktör konusunda skandal üzerine skandal yaşanıyor.

ERKHABER / ERZURUM - Muzaffer Bilazer'in istifa etmesinin ardından Teknik Direktör arayışlarına başlayan Erzurumspor yönetimi taraftarı şaşırtmaya devam ediyor. Dün Yusuf Şimşekle anlaşıp taraftar baskısından dolayı bu transferden vazgeçen yönetim, bugün bir skandala daha imza attı. Sabah saatlerinde kulüp sosyal medya hesaplarından Teknik Direktör Osman Özköylü ile prensipte anlaşma sağlandığı duyuruldu. Ancak kulüpten akşam saatlerinde bir açıklama daha yapılarak bu kez de Osman Özköylü ile anlaşma sağlanamadığı açıklandı. 

KARIŞIK

TARAFTAR TEPKİLİ: KOSKOCA CAMİA TÜRKİYE'DE BİR HOCA BULAMIYOR MU?

Yönetimin hoca konusundaki tutarsız davranışlarına sert tepki gösteren mavi-beyazlı taraftarlar, sosyal medya hesaplarından sert bir dille eleştirilerde bulundu. Erzurumspor gibi büyük bir camianın Teknik Direktör konusunda büyük bir skandala imza attığını belirten taraftarlar, "Böyle büyük bir camia dört gündür takımı çalıştıracak hoca bulamıyor. Buldukları hocalarlada sabah anlaşıp akşam yolları ayırıyor.  Yönetimin ne yapmaya çalıştığını anlamak mümkün değil. Bu tür olaylar akatör kulüplerde dahi yaşanmazken Erzurumspor'da yaşanıyor. Herkesi görevini layıkıyla yapmaya davet ediyoruz"dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet 17 Eylül 2019 20:30

    Bir kere adam akıllı hoca getir takimi dize getirsin nasıl ki fatih hoca galatasarayı yönetmiyorsa aynen bu düzen de gitmesi lazım yoksa alt ligler de kalmaya devam kalmış olmaz