• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 12 Temmuz 2020 21:24

Erzurum tek yürek

Erzurum tek yürek
Erzurumspor'un Süper lig biletini alması için sadece bir 90 dakika kaldı. Milletvekilleri, belediye başkanları İzmir'de, taraftarlar ise televizyon karşısında takımını yalnız bırakmadı.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurumspor'un Süper lig biletini alması için sadece bir 90 dakika kaldı. Altay'ı deplesmende 1-0 mağlup eden mavi-beyazlıların Süper Lig biletini alması için sadece bir maçı kaldı. Erzurumspor'u İzmir'de yalnız bırakmayan Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve gazeteciler maç sonu duygularını ERKMEDYA Yazı İşleri Müdürü Orkun Çizmeli ile paylaştılar.

KARIŞIK

 

Erzurumspor Onursal Başkanı ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Gönül birliği ile 3 puanın geldiğini belirterek, " Çok önemli bir maça çıkmıştık. Final maçı gibiydi. Hamdolsun takımımız galip ayrıldı. Erzurum'umuza hayırlı olsun. Ama henüz herşey bitmedi. Burada el birliği ve gönül birliği ile 3 puanı aldık"dedi.

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok ise  "Dayanılmaz bir 98 dakikaydı. Çocuklar sahada biz tribünde oynadık. Haftaya bu işi başaracağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın: Ben Gümüşhane maçına gittim kazandık. Bursa'da oynanan Gazişehir maçına gittim kazandık. Vallahi olacak, billahi olacak. Erzurumnspor bu sene şampiyon olacak" diye konuştu.

 

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir: Bizde heyecan zirvede. Yüreğimizi koyacağız dedik. Yüreğimizi koyduk. Bu işi başaracağız"şeklinde konuştu.. 

 

Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Erzurum milletvekili Recep Akdağ ise telefonla bağlanarak görüşlerini dile getirdi.  "Bugün çok mutlu bir günümüz" diyen Akdağ, " Önemli bir galibiyetle Erzurum'a dönüyoruz. Tüm Erzurum'a hayırlı olsun. Futbolcu kardeşlerimi gözlerinden öpüyorum" ifadelerini kullandı. 

 

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli: Herkesi tebrik ediyorum. İnanın Erzurum vekilliğinden ilk defa bu kadar zevk aldım. Çünkü Erzurum Milletvekilleri olarak hep beraberdik. İnşallah Süper Lig'e çıkıp orada da kalacağız"dedi

 

Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş: Şehrimiz için çok özel ve önemli bir gün yaşadık. Bu galibiyeti başta Onursal Başkanımız olmak üzere bakanlarımıza , vekillerimize ve tüm bsüyük Erzurumspor taraftarına hediye ediyoruz. Şehrimizi mavi-beyaza boyayalım. İnşallah önümüzdeki haftada rakibimizi yeneriz"ifadelerini kullanarak görüşlerini dile getirdi.

 

ERKMEDYA  Genel yayın yönetmeni Sinan Özçaylak maçın ardından açıklamalarda bulundu. Erzurumspor'un yine tarihi bir galibiyete imza attığını ifade eden Özçaylak, "Başkan Üneş'in de dediği gibi bizim yerimiz Süper Lig. Bundan sonra da Süper lig'de kalıcı olacağız"dedi.

 

Yenigün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Musa Çakır, "Sevinç gözyaşları akıttık. Bugünleri gördük. Çok mutluyuz"

 

Nokta25.Com yayın yönetmeni Samet Özünal ise "Zor maç oldu. Kazanmayı bildik. Maçın hakemi Erzurumspor'u budamak için gelmişti. Türk futbolu artık bunlardan kurtulmalı. Ancak kazanmak önemliydi"dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.