• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 24 Eylül 2019 18:27

Dadaş sürprize izin vermedi...

Dadaş sürprize izin vermedi...
Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasmanda Edirnespor'la karşılayan BB Erzurumspor, rakibini 4-3 yenerek bir üst tura yükseldi.

ERKHABER / ERZURUM - Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasmanda BAL Ligi ekiplerinden Edirnespor'la karşılayan BB Erzurumspor, rakibini 4-3 yenerek bir üst tura yükseldi.

KARIŞIK

Karşılaşmanın ilk yarısı Sadettin ve Oltan'ın karşlıklı golleriyle 1-1 tamamlanırken Edirnespor'dan Furkan Süzen 13. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İkinci yarıda başka gol olmayınca karşılaşmanın normal süresi 1-1 sona erdi. Uzatma dakikalarında Emre Açıkgözle tekrar öne geçen evsahibi ekip bu üstünlüğünü sadece 5 dakika koruyabildi. 105 dakikada tekrar sahneye çıkan Oltan takımına eşitliği sağladı. Mavi-beyazlılar 105 ve 109. dakikalarda Emrah Başsan'ın golleriyle maçı 4-2'ye getirdi. 116. dakida Hakan Doğan takımı adına 3. golü kaydetti. Bu dakikadan sonra maçta başka gol olmayınca Türkiye Kupası'nda bir üst tura çıkan takım Büyükşehir Belediye Erzurumspor oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.