• Büyükşehir-1
SAĞLIK Haber Girişi : 06 Aralık 2019 17:00

Buhara'nın Tüp Bebek Merkezi açıldı

Buhara'nın Tüp Bebek Merkezi açıldı
Özel Buhara Hastanesi Tüp Bebek Merkezi, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

ERKHABER / ERZURUM - Özel sağlık hizmetlerinin Erzurum’daki yüz akı olan Buhara, böylece hizmet zincirine yeni bir halka daha ekledi. Özel Buhara Hastanesi bünyesinde hizmet verecek olan Tüp Bebek Merkezi, hastanede gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Açılışa Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Bölge Adliyeler Mahkemesi Başkanı Ünal Bingül, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

KARIŞIK

 

SAĞLIK HİZMETLERİNE YENİ BOYUT

Buhara Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serdar Kömeç, Başhekim Dr. Hulki Aşır, Tüp Bebek Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Bünyamin Çörekçi, diğer poliklinik doktorları ve hastane çalışanlarının da hazır bulunduğu açılışta konuşan Erzurum Valisi Okay Memiş, şehirdeki özel sağlık hizmetlerine yeni bir boyut kazandıracak olan merkezin hayırlı olması dileklerinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, gelişen her türlü tıp teknolojisine Erzurum’un da ayak uydurmasını sağlayan Özel Buhara Hastanesi’nin şehir için büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

AŞIR: EN İYİLERDEN OLACAĞIZ

Özel Buhara Hastanesi Başhekimi Dr. Hulki Aşır ise, “Tüp Bebek Merkezi’nin en iyi merkezlerden biri olacağına yönelik inancımızı paylaşmanın gururunu yaşıyoruz” diyerek, “Çünkü uzun yıllar boyunca kazanılmış bir akademik birikim ve uygulama deneyimlerimizi özveri, emek ve sorumluluğun paylaşıldığı bir takım ruhuyla birleştirerek Özel Buhara Hastanesinin bir çözüm merkezi olma vizyonuna önemli bir katkı sağlayacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

KÖMEÇ: UMUT KAPISI OLDUK

Özel Buhara Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serdar Kömeç de, açılışta şunları kaydetti: “Biz de Buhara hastanesi bünyesinde Erzurum’a, Anadolu’ya ve hatta komşu ülkelere yeni bir umut kapısı açmanın heyecanı mutluluğunu yaşıyoruz. Her alanda olduğu gibi Tüp Bebek tedavisinde de uzmanlık ve deneyim kadar laboratuvar donanımının da en üst düzeyde olmasının zorunlu olduğunu biliyoruz. Ancak en son teknoloji donanımı, en güncel bilgi ve deneyim ile en yüksek başarı oranına ulaşarak pek çok ailenin bebek hayalini gerçekleştirme süreçlerinin her aşamasında etik ve erdemi de temel değer olarak vurguluyoruz” Konuşmaların ardından Özel Buhara Hasatnesi Tüp Bebek Merkezi’nin açılış kurdelesi hep birlikte kesildi.


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • büşra bostan 27 Aralık 2019 20:39

    Erk haber çok güzel bir haber bu şekilde müjdeli haberler vererek bizleri aydınlatıyorsunuz.