• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 14 Ağustos 2019 15:24

Bu transferin AYAR'ı bozuldu!

Bu transferin AYAR'ı bozuldu!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un kulübü Aytemiz Alanyaspor ile anlaşarak sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlandığı Hasan Ayaroğlu transferi, Akdeniz ekibinin teknik heyetine takıldı.

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un kulübü Aytemiz Alanyaspor ile anlaşarak sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlandığı Hasan Ayaroğlu transferi, Akdeniz ekibinin teknik heyetine takıldı. Süper Lig temsilcisinin teknik direktörü Erol Bulut, kendisinden habersiz yürütülen bu transfere onay vermedi ve "Hasan benim kadromda düşündüğüm bir oyuncu, transferine onay vermiyorum" dediği öğrenildi. Bu gelişme üzerine Alanyaspor cephesi Bursaspor'un da gündeminde olan ve astronim tekliflerde bulunduğu Hasan Ayaroğlu'nu Erzurumspor'a göndermekten vazgeçti. 

KARIŞIK

B.B. Erzurumspor yönetiminin uzun süredir gündeminde olan ve uzun süren pazarlıklar sonucu dün anlaşma sağlayarak, resmi işlemleri başlattığı Hasan Ayaroğlu transferi hayal kırıklığıyla sonuçlandı. 

Alanyaspor yönetiminin teknik direktör Erol Bulut'tan onay almadan Hasan Ayaroğlu'nu göndermek istemesine genç teknik adam transferden haberdar olunca karşı çıktı. Hasan'ın gönderilmesine itiraz eden Erol Bulut'un tavrı üzerine transferden vazgeçen Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, bizzat B.B. Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş'i arayarak, verdikleri sözü tutamayacak olmaktan özürü mahcubiyetlerini bildirdi ve özür diledi. 

B.B. Erzurumspor yönetimi bu gelişme üzerine hemen alternatif oyunculara yöneldi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.