• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 03 Mayıs 2019 22:19

Bu maça dikkat kesilmek lazım

Bu maça dikkat kesilmek lazım
Erzurumspor ‘u yakından ilgilendiren Göztepe-Antalyaspor maçı öncesinde, Antalyaspor ‘dan çok sert hakem açıklaması geldi...

ERKHABER / ERZURUM - Erzurumspor ‘u yakından ilgilendiren Göztepe-Antalyaspor maçı öncesinde, Antalyaspor ‘dan çok sert hakem açıklaması...

KARIŞIK

 

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, hafta sonu oynanacak Göztepe-Antalyaspor maçının hakemi olarak Mete Kalkavan’ın görevlendirilmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

 

İşte Süğlün'ün o açıklamaları;

 

"18 Şubat Pazartesi günü Süper Lig'in 22'nci haftasında oynadığımız Medipol Başakşehir karşılaşmasının ardından “Antalya, bugünü ve Mete Kalkavan'ı unutmaz” ifadelerini dile getirirken son derece ciddi ve kararlıydık.O gün, bir takımın hakem kararlarıyla hakkının nasıl gasp edildiğinin en bariz örneğini sadece biz değil, Türk futbol kamuoyu da görmüştü.

6 Ekim 2018 tarihinde oynadığımız Galatasaray karşılaşmasında 1 kırmızı kart ve 1 penaltımızın nasıl verilmediğini, o gün VAR sisteminin başında bulunan Mete Kalkavan'ın, Başakşehir karşılaşmasını yönetirken de birçok pozisyonda canımızı nasıl yaktığını örnekleriyle dile getirmiştik. Galatasaray maçında VAR'ın başında olup VAR'ı kullandırtmayan, Başakşehir maçında biri penaltı olmak üzere lehimize olan tam 4 kritik pozisyonda VAR'a gitmeyi aklının ucundan bile geçirmeyen Mete Kalkavan'ın bu hafta oynayacağımız Göztepe maçında görevlendirilmesini hayretle karşıladık.

Her kulüp gibi, Antalyaspor'un da hedefleri doğrultusunda mücadelesi sürerken, ligin kaderini etkileyecek böyle kritik bir karşılaşmaya Mete Kalkavan'ın atanması, bizleri endişeye sevk etti.

Endişemizin nedeni, maçı kazanamama ihtimalimiz değil, hak edenin kazanamama ihtimalidir. Her zaman adil yönetimden başka bir isteği olmayan kulübümüzün bu maçta da tek isteği budur. Mete Kalkavan'ın skora hiçbir etki etmeyecek kararlar vermesi, sadece bizim değil, eminiz ki, 5'incilik ve ligde kalma mücadelesi veren tüm takımların da beklentisidir. Mete Kalkavan'ın bizi şaşırtması ve yanıltması dileklerimizle."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.