• Büyükşehir-1
EĞİTİM Haber Girişi : 09 Ekim 2019 15:30

Bilkent Öğrenci Konseyinden anlamlı yardım kampanyası

Bilkent Öğrenci Konseyinden anlamlı yardım kampanyası
İhsan Doğramacı Vakfı Özel Bilkent Erzurum Laboratuvar Okulları kısa bir süre önce okul temsilciliği seçimlerini gerçekleştirdi.

ERKHABER / ERZURUM - İhsan Doğramacı Vakfı Özel Bilkent Erzurum Laboratuvar Okulları kısa bir süre önce okul temsilciliği seçimlerini gerçekleştirdi. Yapılan seçimlerde Dilara Serçemeli okul temsilcisi seçildi. Kadınların yönetimde söz almasının çok önemli olduğunu ifade eden Serçemeli, "Arkadaşlarıma beni söz sahibi yaptıkları için çok teşekkür ederim" dedi...

KARIŞIK

 

Seçim sonrası ilk toplantısında kardeş okul olarak köy okullarını seçtiklerini ve köy okulların eksikliklerini arkadaşları ile gidereceklerini söyleyen Okul Temsilcisi Serçemeli, Yakutiye ilçesindeki Uzunyayla İlk-Ortaokulu’na kıyafet ve kırtasiye yardımı yapıldığını belirtti.
 

Bels Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından yürütülen  sosyal sorumluk projesi kapsamında Öğrenci Konseyi yönetimi köy okulundaki kütüphane ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunması için okula gidildi ve gezildi eksiklikler belirlendi ve faaliyete geçildi.


İlkokul ve Ortaokulla aktif bir şekilde yürütülen kampanya, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Meliha Ayşen Yurdakul ve okul temsilcisi Dilara Serçemeli ile köy okulunda ihtiyaçlı öğrencilere yardımlarını ulaştıran Öğrenci Konseyi yönetimi okul idaresi ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından çocuklarla eğlenceli dakikalar geçirdi. Köy okulundaki öğrencilerle sohbet edip çeşitli yarışmalar yapan Konsey Yönetimi daha sonra öğrencilerle sohbet yaparak ziyaretini sonlandırdı.

Gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi ile ilgili açıklama yapan KTÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Dilara Serçemeli "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın zorlu eğitim yaşamlarına bir nebze de olsa katkı sağlayabilmek; onların, vatanına, milletine, devletine bağlı, pırıl pırıl bireyler olarak yetişmelerine vesile olabilmek adına böyle bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Projemizin hayata geçirilmesinde küçük büyük katkısı olan bütün kurum ve kuruluşlarımıza tüm öğrenci arkadaşlarım adına teşekkür ederim" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.