• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 08 Mart 2020 17:22

Arıcı: Kadınlar Günü'nü buruk yaşıyoruz...

Arıcı: Kadınlar Günü'nü buruk yaşıyoruz...
İyi Parti Erzurum İl Kadın Politikaları Başkanı Ayşegül Arıcı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ERKHABER / ERZURUM - İyi Parti Erzurum İl Kadın Politikaları Başkanı Ayşegül Arıcı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kadınlar Günü’nü buruk bir şekilde yaşadıklarını belirten Arıcı, “Ülkemiz şehitlerimizin, acısını yaşarken onların anneleri, eşleri ve evlatları bir an olsun aklımızdan çıkmıyor”dedi

KARIŞIK

Savaşların en büyük mağdurlarının tarih boyunca her zaman kadınlar olduğunun da altını çizen Arıcı, “Kadınlarımızın güçlenmesi ve daha sağlıklı nesiller yetiştirmesi amacı ile bir süredir Türkiye genelinde hazırlık çalışmalarına devam ettiğimiz kadın emeği kooperatifimiz olan Güneş Kadınları Kooperatifi’nin ilkini bu hafta içerisinde hayata geçiriyoruz. Kadınlarımızı ekonomik yönden güçlendirecek olan çalışmamızın ilk adımını Adana’da Güneşin Kadınları Çukurova Kooperatifi ile atıyoruz. Çalışmalarımız Erzurum dahil tüm illerde devam edecek. Hedefiliz 81 ilde bu kooperatifi kurmak. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum”diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.