• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 26 Şubat 2020 15:01

Akıl alır gibi değil! Erzurum Koronavirüs için pilot il yapılıyor!

Akıl alır gibi değil! Erzurum Koronavirüs için pilot il yapılıyor!
Dünyayı tehdit eden Koronavirüs için Sağlık Bakanlığı'nın Erzurum'u pilot il yapma kararı aldığı idddia ediliyor.

ERKHABER / ERZURUM - Çin'in Wuhan kentinde başlayıp, kısa süre içerisinde Çin'in tamamına yayılan ve Dünyayı tehdit eden Koronavirüs için Sağlık Bakanlığı'nın Erzurum'u pilot il yapma kararı aldığı idddia ediliyor. Çin'den sonra virüsün hızla yayıldığı ve ölümcül vakaların yaşandığı İran'dan tahliye edilecek yaklaşık 600 kişinin Erzurum'da kısa bir süre sonra açılması planlanan şehir hastanesine nakledilmesinin planlandığı ve buranın "karantina hastanesi" olarak kullanılmasına karar verildiği belirtiliyor.

KARIŞIK

Erzurum Valisi Okay Memiş'in de kısa bir süre içerisinde resmi açıklama yapacağı belirtiliyor... 

Sağlık Bakanlığı'nın aldığı bu karar Erzurum kamuoyunda hem tepkilere hem de tedirginliğe yol açarken, İran'a en yakın il olan Van'ın neden "pilot il" yapılmadığı merak konusu oldu.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dds 27 Şubat 2020 09:17

    Sefasını Van sürsün, cefasını Erzurum çeksin. Yeter bu memleketin sahipsizliği. Daha ne kadar sürecek bu memleketin çilesi. Soğuk havalarda yayılma hızının arttığı düşünülen bir hastalığı soğuğun başkentine getirmenin izahı olamaz. Milletvekilleri, bürokratlar, STK lar ne iş yapar bu şehirde. Bu işi hele bi Trabzon da yapsalardı baksaydık neler oluyor. O hastaneyi yakardılar.

  • Corona 26 Şubat 2020 19:09

    Vurun abalıya