• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 24 Haziran 2020 01:46

Adliye önünde kız kaçırma kavgası: 1 yaralı

Adliye önünde kız kaçırma kavgası: 1 yaralı
Erzurum’da kız kaçırma kavgası yüzünden husumetli olan iki grup Adliye çıkışı birbirlerine girdiler. Levyelerle birbirlerine saldıran öfkeli kalabalığı polis güçlükle durdurdu. Olay sonrası 6 kişiyi gözaltına alındı.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum’da kız kaçırma kavgası yüzünden husumetli olan iki grup Adliye çıkışı birbirlerine girdiler. Levyelerle birbirlerine saldıran öfkeli kalabalığı polis güçlükle durdurdu. Olay sonrası 6 kişiyi gözaltına alındı.
Olay saat 15.15 sıralarında Erzurum Adliyesinin bahçesinde meydana geldi. Daha önce kız kaçırma yüzünden aralarında husumet olan iki grup adliye çıkışı bahçede tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından iki grup arasında kavga başladı. Kavgada gruplar birbirlerine taş ve levyeler ile saldırdı.
Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı güçlükle ayırdı. Kavgada bir kişi hafif şekilde yaralanırken toplam 6 kişi gözaltına alındı. Yaralanan bir kişi ise hastaneye kaldırıldı.

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.